Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista tammikuu 2023 / Sydänliiton kurssien ajantasainen tieto Kurssikalenterissa

Sydänliiton kurssien ajantasainen tieto Kurssikalenterissa

Sydänliiton kurssit sopivat kaikille sydänsairauksiin sairastuneille. Myös harvinaisia sydänsairauksia ja sydänsiirtoa odottaville järjestetään kursseja.

Kirsi Airos, koordinaattori, kurssit ja koulutukset
Julkaistu 18.1.2023
Päivitetty 20.1.2023

Sydänliiton kursseilla käsitellään sydänsairauteen, sairastumiseen ja hyvinvointiin liittyviä asioita. Ryhmämuotoisilla kursseilla pääset tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia ja jakamaan kokemuksia yhdessä tekemisen ja oivaltamisen kautta.

Osalle kursseja voit hakea läheisesi kanssa, osalle otetaan vain sairastuneita. Tarjolla on myös joitakin verkkokursseja. Voit mielellään linkata kursseista myös omille sydänsairaille tutuillesi, jotka kaipaavat tukea, taitoa ja toivoa arkeensa. Kurssille osallistuakseen ei tarvitse olla sydänyhdistyksen jäsen. Kursseille voi hakeutua kaikkialta Suomesta ja kaikki kurssit ovat maksuttomia.

Kurssikalenteri näyttää ajantasaisen tilanteen tarjolla olevista kursseista, sitä kannattaa seurata. Kevätkauden 2023 kurssitarjonta löytyy kalenterista ja osa syksynkin kursseista on jo viety sinne. Kurssikalenteria päivitetään säännöllisesti, kannattaa siis seurata tilannetta sieltä.

Sydänliitto järjestää kohdennetusti maksuttomia sydänkursseja myös vähävaraisille henkilöille.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa kursseista, seuraa Kurssikalenteria, josta löydät jokaisen kurssin järjestäjän yhteystiedot.

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut