Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista maaliskuu 2022 / Sydänturvallinen Suomi -verkkopalvelu julkaistaan 31.3.2022

Sydänturvallinen Suomi -verkkopalvelu julkaistaan 31.3.2022

Ole mukana uutisoimassa oman kuntasi sydänturvallisuuden taso paikallismediallesi.

Sydänturvallinen Suomi -verkkopalvelu lanseerataan torstaina 31.3.2022. Sydänliitto julkaisee samana päivänä uutishuoneessaan tiedotteen, joka jaellaan laajalle joukolle valtakunnallisia medioita. Koska palvelu tarjoaa jokaiseen kuntaan tärkeän uutisen, toivomme sydänyhdistysten, -piirien ja jäsenjärjestöjen ottavan osaa tiedottamiseen alueellisesti ja paikallisesti. Toteutamme teille muokattavan tiedotepohjan tiedotuksenne tueksi. Tiedotepohjan löydätte mediapankista 31.3.2022 heti palvelun valtakunnallisen julkistamisen jälkeen.

Sydänturvallinen Suomi -palvelusta on mahdollista tarkistaa Suomen jokaisen kunnan ja hyvinvointialueen sydänturvallisuuden taso sekä vertailla sitä muihin kuntiin tai hyvinvointialueisiin. Palvelussa voi tarkastella, miten kunta tai hyvinvointialue menestyy eri sydänturvallisuutta määrittävällä alueella sekä saada toimenpide-ehdotuksia sen parantamiseksi. Palvelu on tarkoitettu eritoten kuntapäättäjille työkaluksi oman kunnan sydänturvallisuuden parantamiseksi, mutta palvelu toimii myös erinomaisena sydänturvallisuuden tietolähteenä jokaiselle asiasta kiinnostuneelle.

Palvelun löydätte osoitteesta sydanturvallinensuomi.sydan.fi, jossa se on jo nyt keskeneräisenä nähtävillä. On siis tärkeää huomioida, että palvelu on tällä hetkellä vielä kesken ja sitä muokataan päivittäin ennen julkaisua. Mahdollisiin toimimattomuuksiin tai tekstien puutteisiin ei siis ole tarpeen puuttua tässä kohtaa. Linkkiä palveluun ei myöskään pidä jakaa ennen lanseerauspäivää 31.3.2022. Kiitos, kun huomioitte tämän!

Palvelua tullaan markkinoimaan kuntapäättäjille mm. LinkedIn ja Twitter -somepalveluita hyödyntäen. Lisäksi näymme Kuntalehdessä sekä monissa muissa pääkohderyhmän tavoittavissa kanavissa, joiden valinnassa mediatoimisto on ollut apunamme. Palvelun markkinointiin on toteutettu upea markkinointivideo, jota myös te pääsette hyödyntämään omassa palvelun viestinnässänne. Videot ja muu markkinointimateriaali tulevat myös mediapankkiin maaliskuun aikana.

Tehdään yhdessä palvelusta tunnettu ja käynnistetään sen myötä talkoot jokaisessa kunnassa ja hyvinvointialueella sydänturvallisuuden parantamiseksi!

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut