Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista helmikuu 2022 / Sydänturvallinen Suomi -verkkopalvelun lanseeraus lähestyy

Sydänturvallinen Suomi -verkkopalvelumme kuntien turvallisuuspäättäjille on valmistumassa maaliskuun puolessa välissä osoitteessa sydanturvallinensuomi.sydan.fi .

Olemme jo päässeet testaamaan pitkällä olevia prototyyppejä palvelusta niin mobiili- kuin desktop-näkymissä. Palvelusta on mahdollista tarkastaa koko Suomen sekä kaikkien hyvinvointialueiden ja kuntien sydänturvallisuuden tasot. Sydänturvallisuuden kokonaisarvio muodostuu valitulla alueella sen sydäniskureiden määrän, sijoittelun ja sepelvaltimosairastavuuden mukaan. Lisäksi palvelu indikoi elvytyskoulutusten määriä suhteessa valikoidun alueen asukasmäärään.

Vaikka palvelu on tarkoitettu erityisesti kuntien turvallisuuspäättäjille, uskomme sen kiinnostavan myös uusia aluevaltuutettuja sekä tavallisia kuntien asukkaita. Palvelu konkretisoi sydänturvallisuuden hieman vaikean hahmotettavuuden sekä järjestää Suomen kunnat ja hyvinvointialueet siinä paremmuusjärjestykseen. Tämä avaa laajat mahdollisuudet viestiä asiasta ja herättää jokaisen paikallismedian kiinnostus oman kunnan sydänturvallisuuteen suhteessa vaikkapa naapurikuntiin. Saavutettavalla mediahuomiolla elvytys ja sydänturvallisuus nousevat esiin ja keskusteluun, mikä edesauttaa toimiin ryhtymistä kuntien sydänturvallisuuden parantamiseksi.

Tulemme markkinoimaan palvelua ensisijaisesti kuntapäättäjille, mutta juuri tekeillä oleva mainosvideo tulee näkymään myös kuluttajille sosiaalisen median kampanjointimme myötä. Nämä materiaalit sekä lisäksi paikallistiedottamisen avuksi tuleva tiedotepohja tulevat sydänyhdistysten ja -piirien käyttöön ja ne jaetaan mediapankistamme.

Lisää kampanjasta maaliskuun järjestötiedotteessa.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut