Hyppää sisältöön

Sydänviikko käynnistyy

Syksyiseen Sydänviikkoon mahtuu yli 200 tapahtumaa ympäri Suomen. Mukana Sydänviikolla on nyt myös 29.9. vietettävä Maailman sydänpäivä. Sydänterveyden teemaviikolle lähtölaukauksen antaa virtuaalisesti järjestettävät Sydän2020-messut.

Sydänterveyden superviikko käynnistyy tulevana viikonloppuna, kun virtuaalisesti järjestettävät Sydän2020-messut pohjustavat alun 27.9. käynnistyvälle Sydänviikolle.

Nyt viimeistään kannattaa ottaa tehokäyttöön kaikki mediapankista löytyvät Sydänviikon sähköiset materiaalit. Jenna Kunnaksen Sydänviikolle loihtima syksyisen raikas ilme näkyy kaikissa materiaaleissa kuten bannereissa, sosiaalisen median kuvissa, infonäytön kuvakkeessa ja sähköpostien allekirjoituksissa.

Hyödyntäkää materiaaleja retkeilyteemaa tukevissa omissa julkaisuissanne ja tapahtumienne markkinoinnissa. Muistakaa myös seurata Sydänliiton Facebook- ja Instagram-tilejä, joihin julkaisemme Sydänviikolla runsaasti retkeilyteemamme mukaista sisältöä, jota voitte jakaa myös omissa kanavissanne.

Niin Sydänviikon tapahtumissa kuin muissakin tulevissa kohtaamisissa kannattaa antaa positiivinen vaikutus Sydänyhteisön käyttöön toteutetuilla uusilla videoilla, jotka löytyvät Sydänliiton YouTube-kanavalta.

Osa Yhdistyspalvelussa sijaitsevista ideakorteista on täydentynyt uusilla videoilla. Hyödyntäkää myös niitä luontoliikunta-aiheisissa toiminnoissanne.

Lue seuraavaksi