Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista syyskuu 2022 / Sydänyhdistyksen syksyn askareet

Sydänyhdistyksen syksyn askareet

Syksy on saapunut ja tuonut mukanaan jokavuotisia hallinnollisia askareita yhdistyksen toimintaan. Tässä teille hiukan tietoa syyskokouksista, jäsenmaksuosuuksista, Maailman Sydänpäivästä sekä loppuvuoden ilmaisjäsenyydestä.

Tiina Vuorinen, Järjestökoordinaattori
Julkaistu 20.9.2022

Syyskokouksien pitäminen

Pidättehän syyskokoukset sääntöjen edellyttämänä aikana ja viimeistään 6.12 mennessä. Hyödyntäkään kokouksissa tarpeen mukaan Teams-etäyhteysmahdollisuuksia.

Jäsenmaksuosuuksien ilmoittaminen 15.12. Mennessä

Muistattehan päättää yhdistyksenne kokouksessa jäsenmaksuosuudestanne ja ilmoittaa se heti päätöksen jälkeen sekä sydänpiirillenne että -liitolle. Jäsenmaksuosuus pitää ilmoittaa, vaikka se pysyisi samana. Jäsenmaksuosuudet ilmoitetaan viimeistään 15.12. mennessä omaan piiriinne ja liitolle osoitteeseen jasenpalvelu@sydanliitto.fi.

Maailman Sydänpäivä 29.9

Teemana Sydänmerkki ja terveellinen syöminen.
Maailman Sydänpäivää Sydänliitto nostaa esille järjestötiedotteessa 9/2022, verkkosivuilla sydan.fi ja lisäksi tulemme tekemään erilaisia julkaisuja facebookissa.

Meillä on myös ajalla 26.9-2.10 jäsenhankintakampanja ja tänä aikana liittyneet uudet jäsenet osallistuvat Holiday club kylpylälahjakortin arvontaa. Tätä Sydänliitto kampanjoi näkyvästi verkkosivuilla ja Facebookissa, jossa tehtyjä julkaisuja yhdistykset voi myös vapaasi jakaa omille sivuilleen. Lisäksi kampanja materiaalia löydätte mediapankista sydanliitto.kuvat.fi. (salasana: Sydänyhteisö1).

Loppuvuoden ilmaisjäsenyys houkuttelee mukaan toimintaan

Loppuvuoden ilmaisjäsenyys on kätevä työkalu jäsenhankintaan. 1.10.–31.12. välisenä aikana jäseneksi liittyneille henkilöille lähetetään jäsenmaksulasku vasta vuodelle 2023, loppuvuoden 2022 jäsenyys on ilmainen.

Huomaattehan, että virallisiin jäsenmääriin lasketaan mukaan vain kaikki kyseisenä vuotena jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet. Tämä tarkoittaa, että 1.10.–31.12 liittyviä jäseniä ei lasketa mukaan vuoden 2022 virallisiin jäsenmääriin.

Ilmaisjäsenyyden aikana liittyneet ovat oikeutettuja valtakunnallisiin jäsenetuihin ja niihin paikallisiin etuihin, joita ei ole erikseen rajoitettu vain jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille. Lisäksi kaikki uudet jäsenet ovat oikeutettuja ja tervetulleita osallistumaan toimintaan. Kaikille verkossa liittyneille ja sähköpostinsa antaneille lähetetään tervetuloa kirje sähköpostilla. Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus kirjautua Sydänliiton jäsensivustolle.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut