Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista joulukuu 2022 / Sydänyhdistysten toimintatiedustelu

Sydänyhdistysten toimintatiedustelu

Sydänliitto kerää toimintaluvut sähköisellä toimintatiedustelulla kaikilta sydänyhdistyksiltä vuosittain. Lähetämme uudistuneen toimintatiedustelun ohjeineen sydänyhdistysten puheenjohtajille ja sihteereille viikolla 2/2023. Keräämme toimintatiedustelun vastaukset tuttuun tapaan sähköisellä kyselylomakkeella, jonka täyttämisen apuna on kattava ohjeistus sekä tulostettava lomake.

Markku Holmi
Julkaistu 17.12.2021
Päivitetty 20.12.2022

Miksi toimintatiedustelun vastauksilla on merkitystä?

Vastausprosentti toimintatiedusteluun on ollut joka vuosi erittäin hyvä: koko kenttä on osallistunut ahkerasti tiedonkeruun talkoisiin.

Toimintatiedustelulla kerätyllä tiedolla teemme yhdessä näkyväksi monipuolisen ja vaikuttavan sydäntyömme koko Suomessa. Toimintalukuja hyödynnetään koko organisaatiossa erilaisissa toiminnan raporteissa (esim. rahoittajille, kunnalle tai yhteystyökumppaneille). Toimintatiedustelulla kerätty tieto on perusta Suomalaisen sydäntyön kuvaamiselle ja tulevaisuuden suunnitelmille.

Tärkeät päivänmäärät

Lähetämme yhdistyksille toimintatiedustelun linkin, täyttöohjeen sekä apulomakkeen viikolla 2/2023.

Toivomme yhdistysten vastauksia 6.2.2023 mennessä, jonka jälkeen vastausten jatkotyöstäminen alkaa Sydänliiton Tiedonhallinnan koordinaattorin Pirjo Valjasen johdolla.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut