Hyppää sisältöön

Sydänyhdistysten toimintatiedustelu

Sydänliitto kerää toimintaluvut sähköisellä toimintatiedustelulla koko sydänyhteisöltä vuosittain. Lähetämme uudistuneen toimintatiedustelun ohjeineen matkaan poikkeuksellisesti uuden vuoden jälkeen viikolla 2/2022.

Markku Holmi
Julkaistu 17.12.2021

Toimintatiedustelun uudet tuulet

Tammikuussa 2022 matkaan lähtevä toimintatiedustelu on saanut uuden ilmeen. Vaikka olemme edelleen kiinnostuneita samoista teemoista, kuten toimintaluvuista (mm. kysymykset eri ryhmien ja tapahtumien sekä osallistujien määrästä löytyvät tiedustelusta edelleen), uudesta toimintatiedustelusta löytyy myös kysymyksiä, jotka liittyvät rakenteisiin, hallintoon ja vaikuttamiseen.

Sen lisäksi, että kysymykset ovat hieman muuttuneet, toivomme että uudistunut toimintatiedustelu on myös helpompi täyttää. Keräämme toimintatiedustelun vastaukset tuttuun tapaan sähköisellä kyselylomakkeella, jonka täyttämisen apuna on kattava ohjeistus sekä tulostettava lomake. Sähköinen vastauslinkki ja edellä mainitut materiaalit löytyvät Yhdistyspalvelusta.

Miksi toimintatiedustelun vastauksilla on merkitystä?

Vastausprosentti toimintatiedusteluun on ollut joka vuosi erittäin hyvä: koko kenttä on osallistunut ahkerasti tiedonkeruun talkoisiin.

Toimintatiedustelulla kerätyllä tiedolla teemme yhdessä näkyväksi monipuolisen ja vaikuttavan sydäntyömme koko Suomessa. Toimintalukuja hyödynnetään koko organisaatiossa erilaisissa toiminnan raporteissa (esim. rahoittajille, kunnalle tai yhteystyökumppaneille). Toimintatiedustelulla kerätty tieto on perusta Suomalaisen sydäntyön kuvaamiselle ja tulevaisuuden suunnitelmille.

Tärkeät päivänmäärät

Lähetämme yhdistyksille toimintatiedustelun linkin, täyttöohjeen sekä apulomakkeen viikolla 2/2022.

Toivomme yhdistysten vastauksia 15.2.2022 mennessä, jonka jälkeen vastausten jatkotyöstäminen alkaa Sydänliiton Tiedonhallinnan koordinaattorin Pirjo Valjasen johdolla.

Lue seuraavaksi