Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista syyskuu 2020 / Osallistu Sydän-uutiset 6.10. -livelähetykseen

Osallistu Sydän-uutiset 6.10. -livelähetykseen

Tervetuloa mukaan Sydän-uutiset -lähetykseen. Vieraana Suomen Ladun toiminnanjohtaja Eki Karlsson. Juttelemme innostavasti luonnossa liikkumisen hyvinvointivaikutuksista, hyvistä luontoliikuntavinkeistä ja syksyn luontoliikuntakampanjasta. Ilmoittaudu mukaan!

Julkaistu 24.9.2020
Päivitetty 30.9.2020

SYDÄN-UUTISET 6.10.2020 klo 14.30

  • Vieraana Suomen Ladun toiminnanjohtaja Eki Karlsson
  • Keskustelua luonnossa liikkumisesta ja sen hyvinvointivaikutuksista, hyvistä toimintaideoista ja syksyn luontoliikuntakampanjasta

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Tervetuloa! (alla ilmoittautumisohje)

Yleistä Sydän-uutisista

Sydän-uutisissa käsitellään ajankohtaisia asioita. Sydän-uutiset toteuttaa järjestötiimi. Kanava on tarkoitettu kaikille jäsenille ja sydänasioista kiinnostuneille henkilöille. Uutiset toteutetaan webinaareina, joten halutessasi voit olla mukana livenä lähetyksissä ja lähettää kysymyksiä tai kommentteja asioista tai katsoa uutiset talleenteesta myöhemmin itsellesi sopivana ajankohtana.

Ohje ilmoittautumiseen:

Osallistuminen vaatii aina rekisteröitymisen kyseiseen tapahtumaan. Teet sen näin:

  • Paina kyseisen webinaarin kohdalla olevaa linkkiä
  • Kirjoita sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään ja paina Rekisteröidy nyt -painiketta
  • Täytä etu- ja sukunimesi ja lisää täppä I agree… -kohtaan ja paina Vahvista rekisteröinti -painiketta. Nyt rekisteröinti on valmis.
  • Saat webinaariin liittymiskutsun sähköpostiisi ja siten pääset osallistumaan itse webinaariin.

TÄRKEÄÄ

  • ÄLÄ KÄYTÄ INTERNET EXPLODER-SELAINTA, KUN OSALLISTUT WEBINAARIIMME. Jotta webinaari toimisi kunnolla, sinun tulee käyttää uusinta mahdollisinta Chrome-selainta (versiosta 57 ylöspäin) tai Firefoxia (versiosta 52 ylöspäin).
  • Mistä tiedän onko Chrome tai Firefox-selaimeni uusin ja päivitetyin?
    Mene osoitteeseen klikkaamalla https://www.whatismybrowser.com/. Jos kaikki on kunnossa, saat viestin ’Your web browser is up to date.’. Jos sinulla on päivittämätön versio Chromesta tai Firefoxista, päivitä itse alla olevista linkeistä tai pyydä jotain tuttua it-osaajaa tekemään se puolestasi.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut