Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista marraskuu 2022 / Tärkeää tietoa yhdistyksille yhdistyshallinto- ja toiminta-asioista

Tärkeää tietoa yhdistyksille yhdistyshallinto- ja toiminta-asioista

Ohessa tietoa ajankohtaisista ja tärkeistä asioista. Toivomme, että huomioitte asiat yhdistyksessänne ja viette tarvittaessa viestiä eteenpäin jäsenillenne.

Markku Holmi Tiina Vuorinen, Järjestökoordinaattori
Julkaistu 22.11.2022

Yhdistyshallinto- ja toiminta

1. Jäsenmaksuosuuksien ilmoittaminen 15.12. mennessä

Muistattehan päättää yhdistyksenne kokouksessa jäsenmaksuosuudestanne ja ilmoittaa se heti päätöksen jälkeen sekä sydänpiirillenne että -liitolle. Jäsenmaksuosuus pitää ilmoittaa, vaikka se pysyisi samana.

Jäsenmaksuosuudet ilmoitetaan viimeistään 15.12. mennessä omaan piiriinne ja liitolle osoitteeseen tiina.vuorinen@sydanliitto.fi

2. Muutoksista ilmoittaminen

Luottamustoimissa tapahtuvat muutokset pyydämme kirjaamaan Kilta-järjestelmään, jotta saamme jatkossakin luottamustoimia koskevat tiedot ja viestit oikeille henkilöille.

Lisäksi ilmoitattehan myös mahdollisista yhdistystänne koskevista muutoksista. Muutokset voivat liittyä esim. toiminnan yhdistämiseen toisen yhdistyksen kanssa, toiminnan mahdolliseen lakkautusuhkaan tai johonkin muuhun muutokseen, joka vaikuttaa yhdistyksenne toimintaan.

Muistattehan, että muun muassa sääntö- ja nimenkirjoitus -muutoksista pitää ilmoittaa PRH:lle (Patentti- ja rekisterihallitus) yhdistysrekisteriin. Muutosilmoitukset voi tehdä helposti verkossa https://www.prh.fi/fi/yhdistysrekisteri.html

Ota rohkeasti yhteyttä Tiinaan tiina.vuorinen@sydanliitto.fi, jos muutosasiat askarruttavat yhdistystänne!

3. Hyödyntäkää jäsenhankinnassa loppuvuoden ilmaisjäsenyyttä

Uusien jäsenten, jotka liittyvät jäseniksi 1.10.–31.12. aikana, ei tarvitse maksaa jäsenmaksua kuin vasta seuraavana vuotena. Loppuvuotena liittyviä jäseniä ei kuitenkaan lasketa meneillään olevan vuoden virallisiin jäsenmääriin mukaan. Tämä sen vuoksi, että virallisiin jäsenmääriin lasketaan mukaan vain kaikki kyseisenä vuotena jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.

Jäsenhankintaan vahvistusta somemainonnalla

Tapahtumissa jaettavien Liity jäseneksi -lehtisen, laadukkaan Sydän-lehtemme ja lehtimainonnan lisäksi kannattaa hyödyntää somenäkyvyyttä jäsenhankinnassa.

Somemainontaan löytyy materiaalia (mm. bannerit ja videot) mediapankista Jäsenhankinta- ja Sydänliiton esittelyvideot -osioista. Mediapankin salasana on Sydänyhteisö1. Mediapankki on tarkoitettu yhdistysten ja piirien käyttöön, ei ulkopuolisille.

4. Avuksi vuoden 2023 toiminnan suunnitteluun

Sydänyhdistyksien toiminnan 2023 suunnittelun tueksi olemme koonneet materiaaleja (mm. toimintasuunnitelmapohja ja viikkokohtainen toimintasuunnitelmapohja), joiden tarkoitus on helpottaa tulevan vuoden toiminnan suunnittelua. Materiaaleihin voit tutustua yhdistyspalvelussa ja aineistoihin pääset tästä linkistä.

Terveisin järjestöpalvelut

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut