Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista toukokuu 2021 / Järjestöpuolen tiedote sydänyhdistyksille
Tiina Vuorinen, Järjestökoordinaattori
Julkaistu 20.5.2021

Kevät rientää ja kohta olemme jo kesälomien vietossa. Isot kiitokset kaikille aktiiveille kärsivällisyydestänne poikkeuksellisen ajanjakson aikana ja vaihtoehtoisen toiminnan järjestämisestä esim. uusia sähköisiä välineitä hyödyntäen ja siirtämällä toimintoja ulkotiloihin.

Onneksi tunnelin päässä näkyy valoa ja toiveissamme on, että syksyllä pääsemme jälleen palaamaan jokseenkin normaaleihin toimintamalleihin.

Syksyn toiminnan startatessa tulemme nostamaan mm. kulttuuria ja sen tuomia terveysvaikutuksia vahvemmin esille.  Syksyn kulttuuriteemamme liittyen tulemme tarjoamaan yhdistyksille uusia vinkkejä ja ideoita läpi syksyn. Niillä tarjoamme apua yhdistysten monipuolisen kulttuuritoiminnan suunnittelulle ja aktivoimiselle sydänterveyden edistämisen osana.

Kulttuuritoiminnan ollessa jo useissa yhdistyksissämme keskeistä sisältöä, syksyn teema tukee jo valmiiksi yhdistyksille tärkeää ja mieleistä sisältöä. Syksyn kulttuuriteeman myötä olemme myös yhteistyökumppaneita marraskuussa järjestettävässä Kulttuurigaalassa. Kulttuuriteemastamme ja Kulttuurigaalan yhteistyöstä tulossa lisätietoa tulevissa järjestötiedotteissa.

Tässä muistutuksena kaikille yhdistysaktiiveille uusimmista työkaluistamme mitä meillä on tarjolla teille, joiden avulla pystytte toteuttamaan sekä kehittämään toimintaanne.

Yhdistyspalvelu – yhdistystoimijan kotipesä

Yhdistyspalvelu on rakennettu kaikille sydänyhteisön aktiiveille. Palvelusta löytyy monipuolista tietoa ja tukea yhdistyksille, piireille ja valtakunnallisille jäsenjärjestöille oman toimintansa toteuttamiseen ja kehittämiseen. Muun muassa kaikki järjestöuutiset löytyvät yhdistyspalvelun Ajankohtaista-osiosta.

Uudet verkkosivut

Sydänliitto on toteuttanut kevään aikana verkkosivu-uudistusta piireille, yhdistyksille ja valtakunnallisille jäsenjärjestöille. Uusia verkkosivuja on rakennettu projektiryhmän kanssa tiiviissä yhteistyössä piirien, yhdistysten kuin valtakunnallisten jäsenjärjestöjen edustajien kanssa sydänyhteisön tarpeiden mukaisesti.

Verkkosivupohjat on saatu valmiiksi ja piirit kouluttavat alueensa yhdistykset käyttämään sivustoja. Jos et ole vielä tietoinen, koska alueenne tulee ottamaan uudet verkkosivut käyttöön ja tekemään koulutusta, niin ole  yhteydessä omaan piiriisi.

Uusilla verkkosivuilla on pyritty huomioimaan loppukäyttäjät tarkasti. Sivut hyödyntävät automatiikkaa, joka helpottaa sivustojen päivittämistä sekä tekee niistä käyttäjälleen mielekkäämmät. Yhdistyspalvelusta löydät lisätietoa uusista verkkosivuista selä materiaaleja, joita pystytte hyödyntämään rakentaessanne ja päivittäessänne omia sivujanne.

Tutustu uusien verkkosivujen koulutusmateriaaleihin

Tiketti-järjestelmä

Sydänyhteisössä on otettu käyttöön uusi Tiketti-järjestelmä, jonka tarkoituksena on tarjota tukea sydänyhteisön aktiiveille. Tiketti-järjestelmän kautta pyydetään kaikki tunnukset ja salasanat sydänyhteisön verkkopalveluihin niin uusille kuin vanhoille käyttäjille sekä sinne voi laittaa viestiä jos jossain Sydänliiton tarjoamissa verkkopalveluissa on jokin virhe tai ongelma. Valitettavasti kysymyksiä tietokoneen käyttöä koskevista ongelmista tiketti-järjestelmään ei voi laittaa.

Tiketti-järjestelmä toimii siten, että tukipyynnöstä lähetetään viesti osoitteeseen tiketti@sydan.fi. Muistathan kertoa tarkasti, mistä tukiasiasta on kyse sekä lisätä tähän mahdollisuuksien mukaan myös kuvakaappauksen ongelmasta. Mitä tarkemmin asia on kuvattu, sen helpommin ja nopeammin saamme nämä ratkaistua. Lisää tikettipalvelusta voitte myös lukea yhdistyspalvelusta.

Hyvää kevättä kaikille!

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut