Hyppää sisältöön
Etusivu / Toiminnan suunnittelu / Toiminnan tarjotin 2022

Toiminnan tarjotin 2022

Terveiset Sydänliiton syyskokouksesta 30.10.2021 Tulevaisuuteen katsovan syyskokouksen pääkohtina käsiteltiin mm. sydänyhteisön uutta strategiatyötä, suunnitelmia yhteisömme vahvistamiseksi sekä sydänyhdistyksien toiminnan tukemista.

Tiina Vuorinen, Järjestökoordinaattori
Julkaistu 28.10.2020
Päivitetty 18.8.2022

Vaikuttavan sydänyhdistystoiminnan tueksi olemme koonneet toimintasuunnitelmastamme yhdistyksiä koskevia toimintaideoita Toiminnan tarjottimelle 2022. Tarjoamme valmiita pohjia toiminnan suunnitteluun. Yhdistyspalvelusta voi ladata mallipohjan toimintasuunnitelmalle sekä viikkotason suunnitelmalle. Suunnittelun tukena toimivat Toiminnan tarjotin 2022 sekä mediapankista sydanliitto.kuvat.fi ladattava Viestinnän vuosikello 2022. (Salasana: Sydänyhteisö1)

Sydänyhdistyksen kannattaa panostaa toimintasuunnitelmaan, sillä se on yhdistyksen toiminnan keskeinen ohjausväline. Toimintasuunnitelmaan kannattaa selkeästi kuvata yhdistyksen toiminnan tarkoitus, tavoitteet ja keskeiset sisällöt.

Tutustukaa Toiminnan tarjottimeen 2022 ja poimikaa sieltä yhdistyksellenne sopivat sisällöt mukaan toimintasuunnitelmaanne.

Toiminnan tarjotin 2022

Sydänviikko

Ensi vuoden Sydänviikkoa vietetään 8.-15.5.2022 ILOA RUUASTA -teemalla. Kohderyhmänä ovat erityisesti esikoululaiset sekä 1. ja 2. luokkien oppilaat. Heidän kauttaan voimme vaikuttaa myös heidän perheisiinsä.

Sydänviikkoa 2022 ovat rakentamassa Sydänliiton Neuvokas perhe ja Sydänmerkki.

Toimintasuunnitelmaan kannattaa merkitä Sydänviikon ajankohta, teema sekä mahdolliset toiminnot yhteistyön luomiseksi paikallisiin päiväkoteihin ja alakouluihin.

Koulutuksia yhdistyksien aktiivitoimijoille

Järjestämme monipuolisesti koulutuksia yhdistysaktiivien toiminnan tueksi. Lisätietoja koulutuksista löytyy Yhdistyspalvelun koulutuskalenterista ja järjestötiedotteista.
Toimintasuunnitelmaan kannattaa merkitä, jos jo tiedätte, mihin koulutuksiin yhdistyksenne aktiivit aikovat osallistua.

Tervetuloa mukaan!


V
arainhankintakampanjat 

Sydänyhdistyksen omaan varainhankintaan tärkeitä päiviä ovat kevään Sydänviikko 8.-15.5.2022. ja Maailman Sydänpäivä 29.9. Nämä kannattaa merkitä mukaan toimintasuunnitelmaan ja lisätä suunnitelmaan myös, mitä varainhankinnan välinettä yhdistyksenne silloin käyttää. Keräystuotot jäävät aina yhdistyksenne käyttöön.

Lisätkää omaan toimintasuunnitelmaan myös merkintä materiaalitilauksista. Yhdistyksenne tapahtumia ja tilaisuuksia varten oppaat, esitteet, tekstiilit ja muut materiaalit voitte tilata Sydänkaupasta. Lisätietoja kaikesta tilaukseen liittyvästä voi kysyä sähköpostilla tilaukset@sydanliitto.fi

Kampanja Ajankohta Varainhankintaväline ja toimenpiteet
Ystävänpäivä 14.2. Lipaskeräys, Mobile Pay ja Oma sydän -sähköinen keräys
Sydänviikko 8.-15.5. Lipaskeräys, Mobile Pay ja Oma sydän -sähköinen keräys
Naisten kymppi 29.5. Oman yhteisön kannustaminen mukaan! Sydänliitto on päähyväntekeväisyyskohteena
Maailman Sydänpäivä 29.9. 29.9. Lipaskeräys ja Mobile Pay
Joulukorttimyynti elo-marraskuu Joulukorttien tilaus ja korttimyynti yhdistyksen tapahtumissa.
Tekojen tiistai 30.11. Hyvien tekojen päivä. Oman yhteisön kannustaminen mukaan! Lipaskeräys, Mobile Pay ja Oma sydän -sähköinen keräys.


J
äsenhankintakampanjat 

Innostamme sydänyhdistyksiä järjestämään toimintaa ja tapahtumia, joissa tavoitetaan ja houkutellaan ihmisiä liittymään sydänyhdistyksien jäseniksi. 

Kampanja Ajankohta Toimenpide
Ystävänpäivä 14.2. Uusille jäsenille tekstiviestillä Sydänliiton lahjakortti 
Sydänviikko 8.-15.5 Uusien jäsenien kesken kylpylä lahjakorttiarvonta   
Maailman sydänpäivä 29.9. Uusien jäsenien kesken kylpylä lahjakorttiarvonta 
Jäsenhankintakampanja-jäseneltä jäsenelle 1.1.-30.9. Jo olemassa oleva jäsen voi hankkia itselleen sydäntuotteita tuomalla uusia jäseniä toimintaan

Yhteinen Yhdistyspalvelumme

Kannustamme sydänyhdistyksiä hyödyntämään yhteistä Yhdistyspalveluamme aktiivisesti oman toimintansa suunnittelussa ja toteuttamisessa. Yhdistyspalvelusta löytyy tietoa ja ideoita yhdistystoiminnan tueksi. 

Yhdistyspalveluun on koottu toimintaideoita, joiden tarkoitus on helpottaa yhdistysten toiminnan suunnittelua ja uusien ideoiden käyttöönottoa. Yhdistykset voivat lähettää Sydänliittoon omia toimintaideoitaan, joita viemme ideakorteiksi Yhdistyspalveluun koko sydänyhteisön käytettäväksi. 

Tehdään yhdessä vuodesta 2022 iloinen ja tapahtumarikas toiminnan vuosi. 

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut