Hyppää sisältöön

Toimintatiedustelu sydänyhdistyksille

Toimintatiedusteluun vastaamisella teemme yhdessä näkyväksi monipuolisen ja vaikuttavan sydäntyömme. Yhdistyksenne vastaaminen on tärkeää. Ohessa tarkemmat ohjeet ja aikataulu vastaamiselle.

Markku Holmi
Julkaistu 14.1.2022
Päivitetty 18.1.2022

Sydänyhdistysten toimintatiedustelu vuodesta 2021

Sydänliitto kerää toimintaluvut sähköisellä toimintatiedustelulla koko sydänyhteisöltä vuosittain. Olemme lähettäneet uudistuneen toimintatiedustelun ohjeineen yhdistysten puheenjohtajille ja sihteereille perjantaina 14.1.

Toivomme että vastaatte toimintatiedusteluun 15.2. mennessä.

Toimintatiedustelun sähköinen linkki

Ohje ja apulomake

Jotta toimintatiedustelu olisi mahdollisimman helppo täyttää, olemme laatineet ohjeen, joka löytyy täältä:

Täyttöohje Anvisning

Täyttämisen avuksi voitte tulostaa myös apulomakkeen täältä:
apulomake/ form på svenska

Toimintatiedustelun uusi ilme

Toimintatiedustelu kartoittaa edelleen samoja yhdistystoiminnan teemoja (mm. kysymykset eri ryhmien ja tapahtumien sekä osallistujien määrästä löytyvät tiedustelusta edelleen). Uudesta toimintatiedustelusta löytyy kuitenkin myös uusia kysymyksiä, jotka liittyvät rakenteisiin, hallintoon ja vaikuttamiseen.

Miksi toimintatiedustelun vastauksilla on merkitystä?

Toimintatiedustelulla kerätyllä tiedolla teemme yhdessä näkyväksi monipuolisen ja vaikuttavan sydäntyömme koko Suomessa. Toimintalukuja hyödynnetään koko organisaatiossa erilaisissa toiminnan raporteissa (esim. rahoittajille, kunnalle tai yhteystyökumppaneille). Toimintatiedustelulla kerätty tieto on perusta Suomalaisen sydäntyön kuvaamiselle ja tulevaisuuden suunnitelmille.

Kiitos jo etukäteen osallistumisestasi tiedonkeruun talkoisiin!

Lue seuraavaksi