Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista / Tupakoinnin lopettamisen kampanja käynnistyy helmikuun alusta

Tupakoinnin lopettamisen kampanja käynnistyy helmikuun alusta

Sydänliitto ja GSK käynnistävät yhdessä Savon Sydänpiirin kanssa tupakoinnin lopettamisen kampanjan. Kampanja käynnistyy helmikuun alusta ja se kantaa nimeä 28 päivää ilman.

Sydänliiton, GSK:n ja Savon sydänpiirin yhteiskampanjan pääviesti tupakoitsijoille on pysyä savuttomana 28 päivää, jonka jälkeen tupakoitsija viisinkertaistaa mahdollisuutensa päästä tupakasta eroon pysyvästi.

Kampanjan keskiössä on sydan.fi-sivuille 1.2.2022 avattava kampanjasivu, jonne tupakoitsijoita ohjataan mainoskampanjalla, joka tulee näkymään kattavana verkkomainontana, sosiaalisen median mainontana sekä lisäksi mainontana bussien selkänojissa ja pylväissä.

Kampanjasivuilla avataan nikotiinin vaikutuksia sydänterveyteen eri artikkelein, annetaan tukea päätökseen lopettaa sekä tarjotaan 28 syytä lopettaa tupakointi. Sivujen kautta on mahdollista ilmoittautua myös Savon Sydänpiirin 28 päivää ilman -tukiryhmiin tupakoinnin lopettamiseksi.

Kampanjaan liittyy myös 15.2. klo 18-19 pidettävä verkkoluento tupakoinnin lopettamisesta, jossa vierailevana luennoitsijana toimii HUSin Keuhkoklinikan ylilääkäri, keuhkosairauksien erikoislääkäri Heikki Ekroos. Verkkoluennolle voi ilmoittautua tulevalta kampanjasivulta tai osoitteesta: sydan.fi/verkkoluennot – ilmoittautuminen avautuu sivuille myöhemmin.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut