Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista elokuu 2020 / Tutustu uuteen Sydänyhteisön toimintavinkit syksy 2020 -lehtiseen

Tutustu uuteen Sydänyhteisön toimintavinkit syksy 2020 -lehtiseen

Yhdistyksille on juuri lähetetty postitse uunituore Sydänyhteisön toimintavinkit -lehtinen. Kannustamme sydänyhdistyksiä ja koko sydänyhteisöä rohkeasti kokeilemaan ja ottamaan käyttöön uusia ja hyväksi koettuja toimintaideoita. Tehdään sydäntyötä yhdessä!

Markku Holmi
Julkaistu 17.8.2020
Päivitetty 19.8.2020

Vinkkilehtinen on ideoitu ja koottu yhdessä

Sydänyhteisön toimintavinkit -lehtisestä löytyy erityisesti tulevaan syksyyn sopivia vinkkejä yhdistyksen toiminnaksi. Hyviä toimintatapoja on kartoitettu yhdistyksiltä, piireiltä ja valtakunnallisilta jäsenjärjestöiltä. Lehtisessä on mielen hyvinvointiin, liikkumiseen, ravitsemukseen ja vertaistukeen liittyviä toimintaideoita, joita voi toteuttaa omatoimisesti, läheisen ihmisen kanssa tai ryhmässä, jos tilanne sen sallii.

Materiaali sydänyhdistysten käyttöön

  • Uunituore Sydänyhteisön toimintavinkit -lehtinen on lähetetty postitse sydänyhdistysten puheenjohtajille ja sihteereille. Posti on perillä viimeistään viikon 35 alussa.
  • Suomen- ja ruotsinkielinen Sydänyhteisön toimintavinkit syksy 2020 -lehtinen löytyy myös mediapankissa Piirien ja yhdistysten kansiossa. Kansion salasana on Sydänyhteisö1
  • Sähköiset linkit:
  • Tukea toiminnan käynnistämiseen on mahdollista saada omasta Sydänpiiristä tai valtakunnallisesta jäsenjärjestöstä. Olkaa rohkeasti yhteydessä!

Lisää toimintavinkkejä Yhdistyspalvelusta

Vinkkilehtisessä on vain osa toimintaideoista. Lisää vinkkejä löytyy ideakortteina Yhdistyspalvelu-sivulta, jonne pääsee pääsivun ylävalikosta valitsemalla Toiminta → Toimintaideoita. Avautuneella sivulla aihealueeksi tulee valita Metrin päässä kaverista, jolloin löytyy erityisesti tulevaan syksyyn sopivia vinkkejä yhdistyksen toiminnaksi. Yhdistyspalvelun löydät osoitteesta sydan.fi/yhdistyspalvelu.

 

Mahtavia hetkiä toimintavinkkien kokeiluun ja niiden käyttöönottoon!

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut