Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista syyskuu 2020 / Vastaa lipaskeräyskyselyyn ja lue varainhankinnan kuulumiset

Lipaskeräystilitykset 2020

Vuosi 2020 lähenee hiljalleen loppuaan, joten muistattehan tehdä ajoissa yhdistyksenne lipaskeräyksen tilityksen Sydänliittoon, viimeistään 31.12.2020.

Ohjeet tilityksen tekoon löydätte Yhdistyspalvelusta. Tässä linkki ohjeeseen: lipaskeräyksen tilitys.

Huomioittehan, että myös 0 € tuloksesta tulee tehdä ilmoitus Sydänliittoon mikäli teillä on voimassa olevat lipastarrat.  

Sydänliitto maksaa keräämänne summan avustuksina takaisin yhdistyksen tilille n. kahden viikon kuluessa tilityslomakkeen palauttamisesta.

Mahdollisia MobilePay -numeron tuottoja ei tarvitse raportoida tai tilittää. Tilityslomakkeelle laitetaan ainoastaan maininta MobilePay -numeron käytöstä yhdistyksen varainhankinnassa. Numeroon tehdyt lahjoitukset kirjautuvat suoraan Sydänliiton varainhankintatilille ja ne maksetaan yhdistyksille avustuksina kirjausten mukaisesti.

Olettehan yhteydessä mikäli tilityksiin liittyen herää kysymyksiä, tai mikäli tarvitsette tilityslomakkeen tiina.toikka@sydanliitto.fi

Tilityslomake on toimitettu kerääville yhdistyksille lipas- tai lipastarratoimituksen mukana, tai lipasvastaavan sähköpostiin.

 

Syysterveisin,

Tiina Toikka

 

PS. Kuulemme mielellään palautetta lipaskeräykseen liittyen. Jos ehdit, vastaathan tähän lyhyeen kyselyyn. Vastausaika on noin 5 minuuttia.

Vastaa lipaskeräyskyselyyn

 

Ajankohtaiset varainhankintakampanjat

Sydänliiton joulukeräys käynnistyy lokakuussa

Joulukalenteri postitetaan lahjoittajille lokakuun lopussa. Sydänliiton joulukalenterin kuvitti meille tänä vuonna lastenkirjailija ja kuvittaja Ulla Sainio. Lue juttu kuvittajasta.

Tekojen tiistaita vietetään 1.12.2020

Olemme tänäkin vuonna mukana viettämässä Tekojen tiistaita. Kampanjan tavoitteena on tekojen kautta kohdistaa huomio yhteisöön ja hyvän mielen levittämiseen. Viime vuonna keräsimme paljon hyviä vinkkejä, kuinka pienten tai suurien tekojen kautta voi tehdä hyvää. Laitetaan hyvät vinkit käyttöön tänäkin vuonna. Tervetuloa mukaan koko yhdistyksen voimin! 

Sydän tekee hyvää -arpajaiset käynnissä

Sydänliiton arvat ovat myynnissä 17.8.2020-31.1.2021. Keräyslupanumero on RA/2020/885. Paperiarpojen lisäksi myynnissä on digiarpoja ja tekstiviestiarpoja. Yhden arvan hinta on 6 euroa. Lue lisätietoa arpajaisista.

 

Jos kaipaat vinkkejä tai haluat miettiä yhdessä varainhankintaanne, ota yhteyttä: lahjoitus@sydanliitto.fi

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut