Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista tammikuu 2022 / Varainhankintavinkkejä mm. Sydänviikolle 2022

Lipaskeräys 

Vaikka elämmekin haastavaa koronapandemia-aikaa, voi yhdistys tai piiri halutessaan järjestää lipaskeräyksen. Tällöin käytössä tulee olla voimassa olevat lipastarrat. Vuoden 2021 aikana tilatuissa tarroissa on Sydänliiton toistaiseksi voimassa oleva rahankeräyslupa. Mikäli teillä on tätä vanhemmat tarrat, ne eivät ole enää voimassa eikä niillä saa kerätä varoja. Tällöin lippaisiin tulee tilata uudet lipastarrat. 

Tarkistattehan siis hyvissä ajoin ennen Sydänviikkoa, että lippaissanne on voimassa olevan rahankeräysluvan mukaiset tarrat. Sydänliiton toistaiseksi voimassa oleva rahankeräyslupa on RA/2020/1053 

Voitte tilata uudet lipastarrat tai lippaat Sydänkaupasta www.sydankauppa.fi tai sähköpostilla tilaukset@sydanliitto.fi            

Uudet lippaat ja tarrat tulisi tilata viimeistään 28.2.2022 mennessä, jotta ne ehtivät hyvissä ajoin perille.  

 

MobilePay  

Käteisen käytön vähennettyä käytössä on myös MobilePay. Se on helppo ja kätevä maksuvälinesovellus, jonka avulla lahjoittaja voi maksaa haluamansa summan omalla älypuhelimellaan. 

MobilePay sopii käyttöön mm. lipaskeräyksen yhteydessä, yhdistyksen muissa keräyksissä vaikkapa omilla verkkosivuillanne, tai sitä voi käyttää esim. jos ilmoitatte yhdistyksenne toiminnasta paikallislehdissä. 

Jokainen keräävä yhdistys saa halutessaan oman viisinumeroisen MobilePay -lyhytnumeron. Jo aiemmin lähetetyt MobilePay -numerot ovat edelleen voimassa.  

MobilePay numeron voitte tilata sähköpostilla tilaukset@sydanliitto.fi  

 

Sydän tekee hyvää –pinssit 

Vielä löytyy varainhankintatuotteena myös erä hopeanvärisiä Sydän tekee hyvää -pinssejä. Pinssit myydään 20 kappaleen laatikoissa hintaan 30 €. Pinssit ovat yksittäispakattuja, ja jokaisessa paketissa on viivakoodi, joten niitä voi tarjota myyntiin myös omaan lähikauppaan. Suositusmyyntihinta on 5 €/kpl. Pinssejä voitte tilata Sydänviikkotilauksen yhteydessä tai suoraan Sydänkaupasta.  

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut