Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista helmikuu 2023 / Maaliskuussa verkkoluentosarja sepelvaltimotaudista

Maaliskuussa verkkoluentosarja sepelvaltimotaudista

Sydänliiton maaliskuun verkkoluennoilla on tarjolla tuoreinta tietoa sepelvaltimotaudista ja sen omahoidon kokonaisuudesta (ravitsemus, lääkitys, liikunta) sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Kirsi Airos, koordinaattori, kurssit ja koulutukset
Julkaistu 17.2.2023
Päivitetty 20.2.2023

VERKKOLUENTOSARJA SEPELVALTIMOTAUDISTA

Sydänliitto tarjoaa maaliskuussa neliosaisen verkkoluentosarjan sepelvaltimotaudista. Luennoilla on tarjolla tuoreinta tietoa sairaudesta ja sen omahoidon kokonaisuudesta (ravitsemus, lääkitys, liikunta) sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Yhdistyksenne voi markkinoida liiton järjestämiä luentoja kiinnostuneille, tässä tiedot ja linkit yksittäisiä ilmoittautumista varten.

Tämän lisäksi osa yhdistyksistä järjestää erillisiä katselutilaisuuksia luentosarjasta. Nämä tilaisuudet järjestetään yhteistyössä oma sydänpiirin kanssa eikä niihin ilmoittauduta henkilökohtaisesti.

Luentojen kestot ovat 30-45 minuuttia, kaikki tarkemmat tiedot löydät linkkien takaa.

Verkkoluentosarja sepelvaltimotaudista toteutetaan yhteistyössä Amgenin, Haleonin ja Novartiksen kanssa. Lisää tietoa sepelvaltimotaudista ja sen hoidosta löydät sydan.fi/sepelvaltimotauti.

Verkkoluennot ovat maksuttomia ja jokaisesta niistä tehdään tallenne, joka lähetetään kaikille ilmoittautuneille, myös heille, jotka eivät pääse osallistumaan luennolle.

Sydänliiton verkkoluennot sydan.fi/verkkoluennot

Tervetuloa!

Kaikki verkkoluentoihin liittyvät kysymyksesi hoituvat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirsi.airos@sydanliitto.fi.

Opintokeskus Sivis tukee Sydänliiton järjestämiä verkkoluentoja.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut