Hyppää sisältöön
Etusivu / Vertaistukihenkilön peruskoulutus 18.-19.3. Pajulahden liikuntakeskuksessa

Vertaistukihenkilön peruskoulutus 18.-19.3. Pajulahden liikuntakeskuksessa

Sinustako vertaistukihenkilö? Lähde mukaan kouluttautumaan vertaistukihenkilöksi, maaliskuun koulutus järjestetään Nastolassa, Lahdessa.

Kirsi Airos, koordinaattori, kurssit ja koulutukset
Julkaistu 17.2.2022

Kiinnostaako vertaistukihenkilönä toimiminen? Maaliskuussa on tarjolla vertaistukihenkilön peruskoulutus Nastolassa, Lahdessa. Paikkana on Pajulahden liikuntakeskus. Koulutukseen on runsaasti vapaita paikkoja tarjolla. Toivottavasti saamme lisää vertaistukihenkilön tehtävästä kiinnostuneita mukaan koulutukseen.

Keskustele ennen koulutukseen hakeutumista ja ilmoittautumista sekä sydänpiirin/valtakunnallisen yhdistyksen että sydänyhdistyksen edustajan kanssa.

Vertaistukihenkilön peruskoulutus

Vertaistukihenkilön peruskoulutuksessa pääset pohtimaan omaa tulevaa vertaistukihenkilön rooliasi ja tutustut erilaisiin tehtäviin, joissa voi toimia. Koulutuksessa opitaan, kuinka tukea sairastuneen tai hänen läheisensä voimavaroja ja mitä on voimaannuttava vuorovaikutus.

Vertaistukihenkilön peruskoulutus on tarkoitettu sydänyhdistysten jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan vertaistukihenkilöinä. Koulutukseen voivat osallistua sekä sairastuneiden että läheisten vertaistukihenkilöksi aikovat. Omasta tai läheisen sairastumisesta olisi hyvä olla kulunut vähintään vuosi, jotta on valmis tukemaan toisia sairastumisen muuttamassa elämäntilanteessa.

Lähikoulutus on maksullinen, 2 h huoneessa 50 € / hlö  tai 1 h huoneessa 80 € / hlö (hinta ilman yöpymistä 50 € / hlö). Hinta sisältää koulutuksen ohjelman, majoituksen ja ruokailut.

Ajankohta ja paikkakunta

Perjantai-lauantai 18.-19.3.2022 – Pajulahti, Nastola, Lahti lähikoulutus – ilmoittautuminen linkin kautta

Lisätietoja

Tuottaja Kirsi Airos, Sydänliitto, kirsi.airos@sydanliitto.fi, puh. 050 584 9463

Sydänliiton järjestämät vertaistuen koulutukset toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.

Ilmoittautuminen ja ohjelma

Maaliskuun vertaistukihenkilön peruskoulutuksen ohjelman ja linkin ilmoittautumiseen löydät Koulutuskalenterista

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut