Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista lokakuu 2020 / Viestinnän vuosikello 2021 ja ensi vuoden verkkoluennot

Viestinnän vuosikello 2021 ja ensi vuoden verkkoluennot

Ensi vuoden viestinnän vuosikello ja verkkoluennot on julkaistu mediapankissa. Niitä kannattaa hyödyntää ensi vuoden toiminnan suunnittelussa.

Mediapankkiin on nyt ladattu ensi vuoden viestinnän vuosikello. Siitä näkee vuodelle suunnitellut koko yhteisöä koskevat kampanjamme. Samoin vuosikelloon on merkitty kuukausien teemat. Nämä teemat näkyvät mm. verkkoluennoissa, Sydänliiton sosiaalisen median kanavissa, Sydän-lehden sisällöissä sekä sydan.fi-palvelun sisällöissä. Hienoa on, jos yhdistykset, piirit ja valtakunnalliset hyödyntävät näitä yhteisiä teemojamme.

Vuosikello on menossa vielä perjantaina syyskokouksen hyväksyttäväksi, joten tässä vaiheessa se on vielä alustava.

Kelloon liittyen olemme myös julkaisseet jo nyt tiedossa olevat ensi vuoden verkkoluennot. Niitä kannattaa höydyntää joko jakamalla omissa kanavissa tietoa tulevista luennoista sekä mahdollisesti järjestämällä yhteisiä katselutilaisuuksia koronatilanteesta riippuen.

Vuosikello löytyy mediapankista, jonka osoite on sydanlitto.kuvat.fi -> piirit ja yhdistykset  -> viestinnän vuosikello. Mediapankin salasana on Sydänyhteisö1 Mediapankki on tarkoitettu yhdistysten ja piirien käyttöön, ei ulkopuolisille. Tutustu samalla moniin muihin mediapankista löytyviin työkaluihin ja materiaaleihin.

Verkkoluennot löydät Yhdistyspalvelusta osoitteesta https://sydan.fi/yhdistyspalvelu/verkkoluennot-vuonna-2021

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut