Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista joulukuu 2021 / Vuosi vaihtuu, maskisuositus jatkuu. Nyt kannattaa tilata kangasmaskit Sydänkaupasta!

Vuosi vaihtuu, mutta suositukset kehottavat meitä kaikkia edelleen käyttämään maskeja, jotta estettäisiin jokainen omalta osaltamme koronapandemian leviäminen. 

Nyt kannattaakin tilata oman yhdistyksenne tarpeita vastaava määrä kangasmaskeja, jotta toiminta uudelle vuodelle pääsee alkamaan turvallisissa merkeissä. 

Sydänlogollinen kangasmaski toimii hyvin varainhankintatuotteena tai esimerkiksi muistamisena jäsenille ja aktiivitoimijoille. Maskit ovat yksittäispakattuja, joten niitä on helppo antaa eteenpäin. 

Sydänkaupasta löytyy nyt kangasmaskeja pienemmissä myyntierissä. Laitoimme maskit 10, 20 ja 50 kpl paketteihin, jotta ne vastaavat paremmin erikokoisten yhdistysten ja piirien tarpeita. 

Tässä vielä hintatiedot ja myyntierät: 

10 kpl = 50 € 

20 kpl = 95 € 

50 kpl = 230 € 

Tilauksen voitte tehdä Sydänkaupassa https://www.sydankauppa.fi/  

Muistattehan myös uudistuneet Sydänrannekkeet! 

Tammikuun Sydän -lehdessä on jälleen luvassa mainontaa Sydänrannekkeista. Ranneke tuo osaltaan turvallisuuden tunnetta sydänsairastuneelle.  

Olemme saaneet kiitosta koskien uuden rannekkeen käytön helppoutta. Rannekkeessa on samanlainen nahkainen ranneke kuin kellossa, joten se on helppo myös vaihtaa mieleisekseen. Kellonrannekkeita myyvät kello- ja kultaliikkeet ympäri Suomen. 

Myös Sydänrannekkeet löytyvät Sydänkaupasta https://www.sydankauppa.fi/ 

Mikäli teille tulee kysyttävää tuotteista tai tilaamisesta, voitte laittaa meille viestiä tilaukset@sydanliitto.fi  

 

Sydänkaupan väki toivottaa kaikille mukavaa joulun aikaa! 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut