Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista syyskuu 2021 / Yhdistyksien ja piirien uudet verkkosivut

Nyt on saatu kaikkien piirien ja yhdistyksien uudet sydan.fi verkkosivut julkaistua. Toisten piirien ja yhdistyksien sivut julkaistiin jo keväällä ja loppujen sivut saatiin julkaistua 15.9.2021. Kaikille tahoille on myös tehty tunnukset joilla pystytte uusia verkkosivuja päivittämään. Uusia verkkosivuja päivitetään O365 tunnuksia hyödyntäen, jos yhdistyksellänne ei jostain syystä ole vielä tunnuksia niin olethan tästä yhteydessä omaan piiriisi. Täältä voitte lukea lisää Office-365 tunnuksista.

Ohjeet ja koulutus

Yhdistyspalveluun olemme tehneet koulutussivuston uusista verkkosivuista ja täältä löydät ohjeita kohta kohdin kerrottuina sekä erilaisia opetusvideoita verkkosivujen päivittämisestä. Tästä pääset tutustumaan yhdistyspalvelusta löytyvään koulutussivustoon  https://sydan.fi/yhdistyspalvelu/uudet-verkkosivut/  
Piirit järjestävät yhdistyksilleen koulutuksia uuden verkkosivuohjelman käyttämisestä, joten koulutuksista ja niiden ajankohdista voit kysyä omasta piiristäsi.

 

Vanhat verkkosivut

Vanhojen verkkosivujen tiedot eivät päivity uusille verkkosivuille ja näiden sivujen käyttötuki tullaan lopettamaan 30.9.2021. Tämä tarkoittaa sitä, että syyskuun jälkeen vanhoja sivuja ei ole enää olemassa eikä niiden päivityspuolelle pääse tämän päivän jälkeen kirjautumaan. Muistathan näin ollen ottaa vanhoilta sivuilta kaiken tarvitsemasi tiedon talteen ennen syyskuun loppua.
Vanhoilta verkkosivuilta on  tehty uudelleen ohjaukset uusille verkkosivuille ja tämä tarkoittaa sitä että jos joku vahingossa yrittää mennä vielä vanhoille sydanliitto.fi sivuille hänet ohjataan sieltä suoraan uusille sydan.fi sivuille.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut