Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista elokuu 2021 / Yhteystietojen päivityspyyntö

Yhteystietojen päivityspyyntö

Yhteystietojen ajantasalla pitäminen on erittäin tärkeää, jotta kaikki sydänterveyteen ja jäsenyyteen liittyvät tiedot löytävät oikeaan osoitteeseen. Seuraavassa Sydän-lehdessä numero 3 pyydämme jäseniä päivittämään tietojansa.

Tiina Vuorinen, Järjestökoordinaattori
Julkaistu 19.8.2021

Sydän-lehdessä numero 3 tulemme pyytämään jäseniä päivittämään yhteystietojansa, jos niihin on tullut muutoksia. Postin päivityspalvelun kautta saamme Kilta-järjestelmään osoitetiedot automaattisesti heti, kun jäsen on tehty virallisen osoitteenmuutoksen. Kaikki muut yhteystietomuutokset pitää ilmoittaa erikseen.

Yhteystietojen päivitys helposti extranet-palvelussa tai muutoslomakkeella

Kannustamme jäseniä ilmoittamaan yhteystietomuutoksensa (sähköpostiosoite tai puhelinnumero) jäsenrekisteriimme jäsenille tarkoitetun extranet-palvelun tai muutoslomakkeen kautta. Kyseisiä palveluja pääsee käyttämään verkkosivuiltamme http://sydan.fi/jasenpalvelu. Yhteystietojen muutokset voi ilmoittaa myös sähköpostilla osoitteeseen jasenpalvelu@sydanliitto.fi

Toivomme, että mahdollisimman moni jäsen täydentää meille myös sähköpostiosoitteensa ja korjaa sen, jos siihen on tullut muutoksia. Näin ollen saamme entistä paremmat mahdollisuudet viestiä jäsenillemme, esim. uusimmista sydänterveyteen ja jäsenyyteen liittyvistä asioista.

Päivitättehän myös yhdistyksen ja luottamushenkilöiden tiedot

Muistattehan myös pitää yhdistyksen ja luottamustoimihenkilöiden tiedot ajan tasalla Kilta-järjestelmässä. Näin saamme kaikki sydänyhteisöä koskevat viestit oikeille henkilöille.

Ystävällisen terveisin Järjestöpalvelut

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut