Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista tammikuu 2021 / Ystävänpäivänä 14.2. pukeudutaan punaiseen

Ystävänpäivänä 14.2. pukeudutaan punaiseen

Ystävänpäivänä pukeudutaan jälleen punaiseen ja näytään sosiaalisessa mediassa tunnisteella #pukeudupunaiseen. Miten muuten yhdistyksessämme voidaan viettää ystävänpäivää ja kampanjoida sydänterveyden puolesta?

Ystävänpäivä lähestyy. Viime vuoden tavoin Sydänliitto kannustaa koko sydänyhteisöä pukeutumaan päivän ja sydänterveyden kunniaksi punaiseen sekä jakamaan kuvamateriaalia erilaisista punaisista asuista sosiaalisessa mediassa tunnisteella #pukeudupunaiseen

Epidemiatilanteesta johtuen tempaukset tulee toteuttaa pieninä ja ajankohtaiset ohjeistukset huomioiden. Tämä ei kuitenkaan estä pukeutumasta punaiseen itsenäisesti tai oman perheen kanssa kotona tai ulkoillessa.

Ystävänpäivä antaa myös mitä mainioimman syyn aloittaa sydänterveyttä edistävään toimintaanne varoja keräävän #sydänystävä-keräyksen. Keräys on helppo toteuttaa Oma sydän -palveluun avatulla #sydänystävä-keräyssivulla. Keräyksen markkinointi sujuu kätevästi jakamalla sen linkkiä verkkosivuilla, sähköposteissa tai sosiaalisessa mediassa. Tutustu ohjeisiin Oma sydän -keräyksen perustamiseksi.

Sydänliitto on myös käynnistämässä ystävänpäivän jäsenhankintakampanjan, jossa jokainen ystävänpäivänä sydänyhdistykseen jäseneksi liittyvä saa palkinnoksi koodin R-kioskille, jolla voi lunastaa itselleen ja ystävälleen maistuvat pullakahvit. Toivommekin, että yhdistykset lähtevät mukaan kampanjaan ja hyödyntävät siinä sähköisiä kampanjamateriaaleja, joita on tulossa Sydänliiton mediapankkiin Piirit ja yhdistykset -osioon viikolla 5. Voit lukea kampanjasta lisää järjestötiimin alkuvuoden tiedotteessa.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut