Siirry sisältöön

Liikuntaviesti -liikunnan uutiskirje sydänyhteisössä

Liikuntaviesti-uutiskirje välittää sydänyhdistyksille tuoreita kuulumisia liikunnan maailmasta. Ne voivat olla muun muassa Sydänliiton ajankohtaisia asioita, viestejä liikunnan muilta toimijoilta, uusien liikuntamateriaalia esittelyä ja erilaisista koulutuksista tiedottamista.

Annukka Alapappila
Julkaistu 14.5.2020
Päivitetty 18.5.2020

Liikuntaviestin toukokuu 2020 aiheina ovat uuden mm. Yhdistyspalvelumme liikuntasivut, liikuntakoulutukset ja liikunnan tuleva verkkoluento.

Liikuntaviestin joulukuu 2019 aiheina ovat mm. työkalu yhdistysliikunnan kehittämiseen, monipuoliset liikuntakoulutukset, Sydänmindfulness, hienoa palautetta saaneet Liikuntatreffit ja uutuutena Pelaa liikkuen -vinkkipäivät.

Liikuntaviestin kesäkuu 2019 aiheina ovat mm. suositut Liikkuva yhdistys -treffit, ohjaajakoulutukset, KKI-tuki yhdistysliikuntaan ja Ikäinstituutin liikuntaterveiset.

Liikuntaviesti joulukuu 2018 on ilmestynyt. Sen teemoina ovat muun muassa Liikkuva yhdistys -treffit ja -iltatilaisuudet, Liikkuva yhdistys -valmennus, liikunnan vertaisohjaajakoulutukset ja uudet materiaalit.

 

Sydänyhdistykset voivat toimittaa muun muassa liikuntaideoita tai vinkkejä uusista liikuntamateriaaleista muille sydänyhdistyksille jaettavaksi. Ota yhteyttä: annukka.alapappila@sydanliitto.fi, p. 040 5029091

Lue seuraavaksi

Haku

Löytyi 0 tulokset