Siirry sisältöön

Tule kuulemaan ja jakamaan hyviä käytäntöjä sydänyhdistyksen ruokatoimintaan. Treffeillä pääset tutustumaan Sydänliiton ravitsemussuosituksiin ja ruokaideologiaan. Saat myös ideoita ja rohkaisua oman yhdistyksen ruokatoiminnan toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille sydänyhdistysten jäsenille.

Aika

17.10.2020 klo 9.30-16.00

Paikka

Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere

Kohderyhmä

Yhdistysten hallitusten jäsenet ja muut ruokatoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet yhdistysten jäsenet. Suositeltava osallistujamäärä on 2-3 osallistujaa/yhdistys.

Koulutuksen kesto

1 päivä.

Koulutuksen kustannukset

Osallistumismaksu 30 €/henkilö, sisältää koulutuksen, ohjelman ja ohjelmassa mainitut ruokailut. Sovi laskutuskäytännöistä oman yhdistyksesi/järjestösi kanssa.

Lisätietoja

Tuottaja Kirsi Airos, Sydänliitto, kirsi.airos@sydanliitto.fi, puh. 050 584 9463

Ilmoittautuminen ja ohjelma

Koulutuspäivän ohjelma ja linkki ilmoittautumiseen löytyvät Koulutuskalenterista.

Lue seuraavaksi

Haku

Löytyi 0 tulokset