Siirry sisältöön

Sydänviikko johdattaa retkelle syksyiseen luontoon

Kevään perinteinen Sydänviikko ajoittuu tänä vuonna poikkeuksellisesti syksyyn. Sydänviikkoa vietetään 27.9.-4.10.2020 retkeilyn teemalla. Samalle viikolle ajoittuu myös 29.9. juhlistettava Maailman sydänpäivä.

Esa Takala
Julkaistu 19.5.2020
Päivitetty 20.5.2020

Sydänviikko kannustaa ihmisiä retkelle luontoon liikkumaan ja voimaan hyvin. Tarjoamme vinkkimme niin kevyeen luontoliikuntaan, luonnossa rentoutumiseen kuin marjastukseen ja sienestykseenkin. Metsästä poimittavista satokauden herkuista, kuten puolukasta ja suppilovahverosta, loihdit maistuvia tarjottavia ruokapöytään Sydänmerkin vinkeillä ja resepteillä.

Kaikki Sydänviikon vinkit ja materiaalit julkaistaan kokonaisuudessaan uudella syksyisellä ilmeellä elokuun aikana niin yhdistysten Mediapalvelussa kuin Sydänviikon koko kansan kampanjasivuilla.  Makupalan Sydänviikon syksyn ilmeestä saat jo tämän yhdistysuutisen kuvasta.

Yhdistystoiminnan kannalta valmistaudumme tulevaan Sydänviikkoon samalla tapaa kuin koko syksyn yhdistystoimintaan. Valmistautuminen tapahtuu “kahden raiteen tekniikkaa” noudattaen. Varaudumme tilanteeseen, jossa fyysisen läheisyyden vaatimia kokoontumisia ei voida perinteisten Sydänviikon tapahtumien muodossa järjestää. Tällöin toimintaa ohjataan toteutettavaksi itsenäisesti. Pohdimme keinoja, miten jäsenten välinen sosiaalinen kanssakäyminen ja yhteisöllisyys saataisiin Sydänviikolla turvattua poikkeustila, turvallisuusohjeet ja riskiryhmät huomioiden.

Seuraa Yhdistyspalvelun Ajankohtaista-osiota, jonne nostamme ajatasaisen tiedon myös Sydänviikosta. Kuukausittain sähköpostitse toimitettava järjestötiedote nostaa esille muutamia järjestöuutisia ja ohjaa kaikkien ajankohtaisten järjestöuutisten pariin Yhdistyspalvelun Ajankohtaista-osioon.

Lue seuraavaksi

Haku

Löytyi 0 tulokset