Skip to content

Paikallinen ja alueellinen vaikuttaminen

Kiinnostaako yhdistystänne vaikuttamistyö? Voitte tehdä vaikuttamista hyvin monella tavalla riippuen yhdistyksenne resursseista ja omista kiinnostuksen kulmista. Tältä sivulta löydät koosteen siitä, minkälaisia erilaisia tapoja voit esimerkiksi käyttää ja vinkkejä itse vaikutustyöhön.

Yhteistyössä on voimaa

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Ja usein yhdessä tehty saa aikaan merkittävämpiä tuloksia. Ole rohkeasti yhteydessä esimerkiksi seuraaviin tahoihin:

  • muut Yksi elämä -järjestöt ja heidän paikallisyhdistyksensä (Aivoliitto, Diabetesliitto, Filha, Hengitysliitto, Mielenterveysseura, Syöpäyhdistykset)
  • voisitko tehdä vaikuttamistyötä yhdessä seurakunnan, kyläyhdistyksen tai asukasyhdistyksen kanssa tai paikallisten liikuntaseurojen kanssa
  • tapahtumayhteistyötä elvytystapahtumien järjestämiseen voi kysyä paikalliselta pelastuslaitokselta. Yhteistyömahdollisuudesta sydänyhdistysten kanssa on viestitty pelastuslaitosten kumppanuusverkostossa. Yhteystiedot paikallisiin pelastuslaitoksiin.
  • teemme myös yhteistyötä Suomen Ladun kanssa, joten heidän paikallisyhdistyksensä voisi olla myös kiinnostunut yhteisestä vaikuttamistyöstä.

Erilaiset vaikuttamistavat

Vaikuttaa voitte myös monella eri tavalla. Joskus vaikuttaminen on yksittäisen henkilön kanssa käytyä keskustelua, joskus taas ison keskustelutapahtuman järjestämistä tai vaikka kuntalaisaloitteen tekemistä.

Vinkkejä vaikuttamistyöhön voit esimerkiksi lukea Yksi elämä -yhteistyössä tehdystä vaikuttamisen käsikirjasta.

 

Vaikuttamisen käsikirja

 

Kaipaatko lisää tietoa vaikuttamistyöstä?

Lisää tietoa viestinnästä voit kysyä viestintä- ja markkinointijohtaja Eeva Hietalahdelta (eeva.hietalahti@sydanliitto.fi)

Jos olet kiinnostunut maakuntatason vaikuttamisesta, ota rohkeasti yhteyttä piiriin ja tehkää vaikuttamistyötä yhdessä.

 

Search

Found 0 results