Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaan

Osallistu mielenkiintoisille luennoille, liiku yhdessä kannustavissa liikuntaryhmissä, hae vertaistukea tai osallistu vaikka erilaisille retkille. Tule mukaan monipuoliseen toimintaamme juuri sinulle sopivalla tavalla!

Osallistu siten, miten sinulle itselle sopii

Etsitkö keskustelukaveria tai vaikka liikuntavinkkiä? Oletko kiinnostunut kulttuurista tai vaikka penkkiurheilusta? Jokainen yhdistyksemme on omanlaisensa ja järjestää alueelle sopivaa toimintaa. Tutustu oman lähialueesi yhdistyksen toimintaan ja lähde mukaan. Voit itse myös vaikuttaa toimintaan lähtemällä sydänyhdistyksen aktiiviksi.

Liity jäseneksi

Jäsenenä olet osa suurta sydänyhteisöä. Jäsenenä tuet paikallista, alueellista ja valtakunnallista sydäntyötä. Järjestämme yhdessä alueemme piirin kanssa toimintaa, tarjoamme mahdollisuuden kokemusten jakamiseen sekä annamme vertaistukea. Liittymällä jäseneksi saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän laadukkaan Sydän-lehden, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa sydänterveydestä.

Liity jäseneksi

Tutustu toimintaan alueellamme

Alueemme yhdistykset järjestävät paljon monipuolista toimintaa erilaisista liikuntakerhoista retkiin ja tapahtumiin. Tutustu oman lähialueesi yhdistyksen toimintaan yhdistyksen omilta sivuilta tai katso tapahtumakalenterista kaikki alueemme tulevat tapahtumat.

Katso yhdistysten yhteystiedot Tutustu tapahtumakalenteriin
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot