Hyppää sisältöön
Etusivu / KÄVELYSÄHLY

KÄVELYSÄHLY

Kävelysähly jatkuu maanantaina 04.09.2023 klo 10:15 Kävelysähly on muuten samanlaista kuin tavallinen sähly, mutta siinä ei saa juosta. Kävelysählyssä ei tule kovaa kuormitusta nivelille eikä äkkinäisiä liikkeitä. Myöskään syke ei nouse niin korkealle kävellen pelatessa. Mukaan tarvitset vain joustavat vaatteet, sisäpelikengät sekä juomapullon. Pelivälineet saat lainaan paikan päältä. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Tunti on avoin ja maksuton kaikille +60 -vuotiaille. Huomioithan että kaikki Sydänliiton jäsenet ovat vakuutettuja tunnin osalta.

Eino Päivärinta
Julkaistu 12.8.2022
Päivitetty 5.12.2023

Kävelysählyä vielä 11.12 sekä 18.12 ja jatkuu maanantaina 08.01.2024 klo 10:15

Kävelysähly on muuten samanlaista kuin tavallinen sähly, mutta siinä ei saa juosta. Kävelysählyssä ei tule kovaa kuormitusta nivelille eikä äkkinäisiä liikkeitä. Myöskään syke ei nouse niin korkealle kävellen pelatessa. Mukaan tarvitset vain joustavat vaatteet, sisäpelikengät sekä juomapullon. Pelivälineet saat lainaan paikan päältä. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta.

Tunti on avoin ja maksuton kaikille +60-vuotiaille. Huomioithan että kaikki Sydänliiton jäsenet ovat vakuutettuja tunnin osalta.

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot