Hyppää sisältöön

Ohjeet, ehdot ja maksaminen

– Muista käydä seuraamassa päivityksiä netissä, tiedot tarkentuvat aina lähempänä matkaa!

– Matkat toteutetaan vain koronarajoitusten niin salliessa!

– Huom. Jos matkanjärjestäjä peruu matkan, saat rahasi takaisin, muussa tapauksessa joudut maksamaan peruutus- ja mahdolliset muut kulut itse!

– Ilmoittaudu ennen maksua! Ilmoittautumiset ovat sitovia!

– Matkat ovat valmismatkoja ja niiden vastuullinen matkanjärjestäjä on Pohjolan Matka, pois lukien Riihivuoren kesäteatteri -matka.

MATKOJEN KAIKKI ILMOITTAUTUMISET

Sydänyhdistyksen toimistolle (puh. 050-5018882 tai sähköposti toimisto@jklsydan.fi). Toimiston ovet avoinna ma–to klo 10–12. Puhelimitse tavoittaa ma–to klo 10–14. Muista mainita erityisruokavalioista.

Kaikille matkoille minimilähtijämäärä on 30 henkilöä! Matkasihteeri Anneli Sini on mukana matkoilla.

MAKSUT 

Muista ilmoittautua ennen maksua! Maksut Keski-Suomen OP Jyväskylän Sydänyhdistyksen tilille FI71 5290 0220 2695 08 käyttämällä ko. matkan viitenumeroa. Mikäli viitenumeroa ei mainita, niin lasku lähetetään sähköpostitse tai kotiosoitteeseen. Jos maksat samalla suorituksella useamman henkilön osalta, kirjoita viestikenttään heidän nimensä ja viitenumero. HUOM! Toimistossamme ei ole käytössä maksupäätepalvelua. Jos lähdet matkalle yksin eikä osallistujista löydy huonekaveria, niin varauduthan maksamaan 1 hengen huoneesta aiheutuvat kulut. Jäsenhinnat ovat henkilökohtaisia, kysy ei-jäsenen toimistokulut matkakohtaisesti toimistolta.

MATKAVAKUUTUS

Matkavakuutus on pakollinen! Tarkista, että se on kattava ja korvaa myös mahdolliset odottamattomat kulut.

MATKAEHDOT

Matkoilla on voimassa yleiset valmismatkaehdot (Kilpailu- ja kuluttajavirasto: yleisiä matkaehtoja http://www.kkv.fi/) Ulkomaan matkoilla ja tuetuilla lomilla ovat käytössä lisäksi ko. matkatoimiston ilmoittamat erityisehdot ja peruutusehdot. Matkavaraus on voimassa, kun varausmaksu tai pienemmillä matkoilla koko maksu on maksettu eräpäivään mennessä. Silloin, kun kyseessä on valmismatka, peruutuskulut määräytyvät peruutushetkellä olevien todellisten kulujen mukaan. Valmismatkalaki on korvattu 1.7.2018 lukien uudella matkapalveluyhdistelmiä koskevalla lailla. Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa ilman ylivoimaista estettä, veloitamme lisäksi yhdistyksen toimistokuluina ulkomaanmatkojen osalta 30 € ja kotimaan matkojen osalta 20 €.