Hyppää sisältöön
Etusivu / Ruskaretki Särkitunturiin

Muonion ja Enontekijön sydänyhdustykset  järjestivät mahtavan tapahtuman, johon osallistui yhteensä noin 80 reipasta sydänystävää. Alunperin Tunturi-Lapin sydänyhdistykset suunnittelivat yhteistä tapaamista jo pari vuotta sitten, mutta se siirtyi tähän syksyyn. Nyt mukaan saatiin porukkaa Torniosta ja Rovaniemeltä asti.

Kittilästä matkaan lähti 15 henkilöä. Lähtiessä sateinen sää arvelutti, mutta tihkusade ei meitä sittenkään haitannut.

Särkimajoilla tarjottiin makoisa lounas ja vierailu Veli Koljosen galleriassa oli todella elämys. Lapin luontoa kuvaavat taideteokset eivät jättäneet ketään kylmäksi ja lisäksi taiteilija tarjosi meille konsertin soittamalla kannelta ja laulamalla pianon säestyksellä.

Särkitunturissa oli vielä kaunista ruskaa jäljellä. Osa patikoi huipulle saakka ja osa jäi kodalle kahvistelemaan järjestäjien keittämää kahvia. Rovaniemeltä tullut piirin toiminnanjohtaja Anni Alatalo järjesti laavulla elvytyskoulutusen, jota havainnollisti sydäniskurin esittely. Piirihallituksen puheenjohtaja Juha-Matti Kivistö puolestaan järjesti yhteislaulua.

Kittilän osallistujat olivat tyytyväisiä retken antiin ja kiittelivät mukavasta lauantaipäivästä. Aivan parasta oli, että saatoimme pitkästä aikaa kokoontua yhteen näin isolla joukolla ja tavata tuttuja muistakin yhdistyksistä.

Kiitokset järjestäjille  ja kaikille mukana olleille.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot