Hyppää sisältöön
Etusivu / Kokemäen sydänyhdistys hyvinvointimessuilla Kokemäellä
Kokemäen sydänyhdistys osallistui omalla esittelypöydällä Kokemäen hyvinvointimessuille. Messut järjestettiin lauantaina 14.10.2023. Pääsymaksuttoman, esteettömän ja ikärajattoman messutapahtuman yleisöluennoitsijaksi oli kiinnitetty ylemmän erityistason psyko- ja perheterapeutti, televisiostakin tuttu Suomen supernanny Pia Penttala.
 
Mukana messuilla oli yli 40 hyvinvointialan toimijaa! Tapahtumapaikkana oli Kokemäen koulukeskus. Kokemäen sydänyhdistyksen aktiivit, Leena-Maija Pihkala ja Rauni Myllymäki (kuvassa), jakoivat esitteitä ja Sydän-lehtiä, kertoen samalla toiminnasta. Aikuisille jaettiin sydänterveyttä tukevia esitteitä esim. kolesteroli-ja verenpainetietoutta. Kävijöitä oli ruuhkaksi asti, ja iloinen puheensorina täytti tilan. Tapahtumista on viime vuosina ollut puutetta, joten monet olivat nyt liikkeellä.
 
Sydänyhdistys oli monelle tuttu ja esitteet kävivät hyvin kaupaksi. Tilaisuuden esiintyjä Pia Penttala oli saanut paljon lapsiperheitä liikkeelle, heille sydänyhdistys jakoi luontobingoalustoja, retkeilyoppaita ja luontoliikuntapasseja.
 
Vierekkäinen pöytä SPR:n kanssa lisäsi yhteistyöideoita. Heidän elvytysiskuriaan ja nukkeaan voisi jatkossa saada sitä yhdistyksen tapahtumiin lainaksi. Päivä oli onnistunut, ja uusia tapahtumia jo suunniteltiin. Kiinnostuneita oli paljon, ja yhdistys sai hyvää näkyvyyttä osallistujien ja alueen toimijoiden kesken.
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot