Hyppää sisältöön
Etusivu / Laavuretki Koskeljärvelle
Sydänyhdistyksissä tapahtuu:
Euran sydänyhdistyksen järjestämä laavuretki 1.10. Koskeljärvelle. Järvi on kansainvälisesti arvokas lintuvesi. Euran torilta lähdettiin yhteiskyydeillä, ja matkalla nähtiin lintuja lentävän esim. korppeja.
Laavulla odottivat Sydänyhdistyksen jäseniä ja Ala-Satakunnan retkeilijöitä. Retkeilijät hoitivat letunpaistoa. Sydänyhdistyksen puheenjohtaja Pekka Jokitalo oli järjestänyt osallistujille sienivisan. Sienivisa kierrettiin metsässä rasteilla, ja 28 erilaista sientä arvuuteltiin. Sen jälkeen herkulliset lehtikaali-Rucola-letut maistuivat puolukkasurvoksen kanssa. Resepti oli Tiina Valtasen. Nuotiopannukahvia nautittiin keskustelun lomassa.
Vertaistukihenkilönä Sydän yhdistyksessä toimiva Eeva Pohjalainen oli lähtenyt mukaan ystävänsä Kaija Heikkilän kanssa.
Sienivisan oikeita vastauksia verrattiin omiin vastauksiin, ja voittajatkin saatiin selville. Tietämys sienistä osoittautui hyväksi koko porukalla. Keskusteltiin myös 112 -sovelluksen tärkeydestä, ja tarkistettiin sen avulla missä lähimmät Defibrillaattorit löytyvät. Maisema oli todella kaunis, järvi näkyi hyvin puidenlomasta. Kaikki viihtyivät hyvin raikkaassa syyssäässä.
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot