Hyppää sisältöön

Search

Categories

  • Ei kategorioita

OLKA-piste auttaa sairaalan aulassa!

OLKA-toiminta on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Avajaiset pidettiin pe 29.4., poikkea tutustumaan toimintaan sairaalassa käydessäsi.

Lue artikkeli

Mennään taas kesäteatteriin…

Jäsenten virkistykseksi Sydänyhdistys on varannut lippuja 3.8.2022 klo 18 paikallisen kesäteatterin näytökseen Mitä kuuluu Marja-Leena. Hinta jäsenille 25 € ja ei-jäsenille 35 € sisältäen väliaikatarjoilun. Ilmoittautumiset Tuijalle joko puhelimitse 040 7374289 tai sähköpostilla tuijahelena.lehtinen@gmail.com. Lippuja on rajallinen määrä. Maksu tilille FI90 5680 0050 4224 56 ja viestikenttään HUK-teatteri  ja oma nimesi.

Lue artikkeli

Tule mukaan laulamaan ja viihtymään!

Suosittu yhteislaulutilaisuus ke 16.3. klo 14 Sydänyhdistyksen toimistolla. Kari laulattaa hanurin säestyksellä ja myös kahvia tarjolla. Tule rohkeasti mukaan laulamaan –  tai muuten vaan viihtymään! Elämä on ihanaa…

Lue artikkeli

Sydänyhdistyksen kevätkokous ti 22.3. klo 17

Hämeenlinnan Seudun Sydänyhdistyksen kevätkokous ti 22.3. klo 17 alkaen Kumppanuustalon auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hml. Kahvitarjoilu ja arpajaiset klo 17, uuden Sydän-Suomen alueen esittely, toiminnanjohtaja Ulla Harala klo 17.30 ja kevätkokous klo 18. Tervetuloa.

Lue artikkeli

Koronarajoitteet poistuneet

Rajoitusten poistuttua olemme päässeet aloittamaan liikunnat ja muun kerhotoiminnan. Pidetään kuitenkin huoli henkilökohtaisesti käsien pesusta, maskista ja järkevistä turvaväleistä tilanteiden edellyttämällä tavalla. Kuvassa kässäkerhon tuotteita myyjäisissä.

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot