Hyppää sisältöön

UUDEN PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Nimeni on Matti Kaskenaho. Olen syntynyt vuonna 1945 Nilsiässä. Olen työelämässä aloittanut metsurina talvisin ja hinaajan kansimiehenä kesäisin. Ne olivat mielenkiintoista ja antoisaa aikaa nuorelle miehelle. Muistelen tuota aikaa lämmöllä, koska maaseudulla niin naapuriapu kuin kesäajan talkootkin olivat yleisiä ja se oli silloin niin sanottua vapaaehtoistyötä.

Muutin Helsinkiin vuonna 1966 työn perässä ja olen toiminut työtehtävissä enimmäkseen kuljetusalalla. Päästyäni eläkkeelle HKL:tä on vuorossa ollut toimiminen talotoimikunnan puheenjohtajana HEKA:n eri yhtiöissä. Minut pyydettiin Maunulan Seudun Eläkkeensaajat Ry Puheenjohtajaksi 2018 ja sen seurauksena minut valittiin EKL:n hallituksen jäseneksi Helsingin piirissä ja edelleen Eläkeläisten Edunvalvontatoimikunnan jäseneksi Helsingin piirissä.

Minut pyydettiin 2019 Helsingin Sydänyhdistyksen RY jäseneksi ja valittiin varapuheenjohtajaksi ja nyt 2021 Syyskokouksessa Puheenjohtajaksi 2022 alkaen. Olen irtisanoutunut Talotoimikunnan johtajuudesta samoin Maunulan Eläkeläisten Puheenjohtajuudesta, jotta voin keskittyä Helsingin Sydänyhdistys Ry asioihin perusteellisesti, samoin Liiton ja Piirin.

On ilo olla mukana. Odotan puheenjohtajakauttani innostuneena ja toivon, että sekä vanhat että uudet jäsenet osallistuvat aktiivisesti toimintaamme!

Hyvää Alkanutta Vuotta 2022!
Matti Kaskenaho

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot