Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimeliaaseen joukkoomme

Kiinnostaako toimiminen vapaaehtoisena antoisan sydänterveystyön parissa? Tule mukaan aktiiviseen tekemiseen Helsingin Sydänyhdistykseen!  Meillä on ilo tehdä työtä, joka tukee yli 2000 jäsenemme hyvinvointia ja edistää sydänterveyttä.
Liity joukkoomme!

 

Sydänpäivän konsertti 29.9.2023

Tässä jo tietoa syksyn ohjelmasta- ilmoittaudu konserttiin  jo 14.6.2023 mennessä. Ilmoittautuminen näin hyvissä ajoin, koska tilaisuus tulee olemaan erittäin suosittu.
Tästä ilmoittautumaan
Ilmoittaudu

Yhdistys maksaa bussikuljetuksen Kiasma-Järvenpää-Kiasma.

 

 

Ideoita liikkumiseen!

Liike on lääke. Katso monipuolisia liikuntaohjeita ja jumppavideoita itsenäisen harjoittelun avuksi! Voit harjoitella Sinulle sopivana aikana ja paikassa, vaikkapa koko kesän mökillä!

Tutustu tästä

Matkailu virkistää ja avartaa maailmankuvaa

Kevään lopulla olemme tehneet oikein mukavat ulkomaanmatkat Keski-Eurooppaan Reinin risteilyn merkeissä ja lähialueelle Tallinnaan. Kesän aikana valmistelemme syksyn ohjelmaa ja tulemme tiedottamaan siitä ensi tilassa. Luvassa on kaikenlaista kiinnostavaa. Seuraa tiedotustamme kotisivuilla ja Facebookissa.

Digikerho

Digikerhomme koontumiset tältä keväältä ovat päättyneet. Olemme kokoontuneet joka viikko ja ahkerasti harjoitelleet omien puhelimiemme ja tablettiemme käyttöä.

Kokoonnumme jälleen syksyllä torstaisin klo 14.30-16.30 Kampin palvelukeskuksessa alkaen 14.9.2023.
Jatkamme harjoituksia. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

 

 

Hyödyllistä tietoa kätevästi verkkoluennoilla

Tutustu Sydänliiton tuleviin verkkoluentoihin tai katso edellisten tallenteita. Luennoilla käsitellään muun muassa sydänsairauksia, elämää sairauden kanssa, riskitekijöitä, hyvinvointia ja arjen voimavaroja. Luennoitsijoina toimivat Sydänliiton omat tai ulkopuoliset asiantuntijat. Lue lisää

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot