Hyppää sisältöön

Puheenjohtajan tervehdys

Kiitos kuluneesta keväästä Teille kaikilla, jotka olette osallistuneet tapahtumiimme. Erikoisesti haluan kiittää yhdistyksen hallitusta, vapaaehtoisia tapahtumien järjestäjiä ja Pieni ele-keräyksen lipasvahteja. Parhain kiitokseni myös Seppo Alhokoskelle pitkäaikaisesta keräysteamin vetämisestä. Ilman kaikkien Teidän panostanne toimintamme ei olisi mahdollista. 

Toimintamme keskeinen tavoite on edistää sydänterveyttä, tukea sairastuneita ja heidän läheisiään. Tarjoamme liikuntaa, luentoja, tapahtumia, retkiä, kulttuuria ja erilaisia tapaamisia. Tilaisuuksissamme tutustumme uusiin ihmisiin,  saamme uusia ystäviä ja vertaistukea mielekkään toiminnan ohessa. Tapahtumamme ovat kaikille avoimia.

Tervetuloa mukaan toimintaamme.  Meillä on ilo tehdä työtä, joka tukee yli 2000 jäsenemme hyvinvointia.

Toivotan virkistävää kesää ja toivon tapaavani mahdollisimman monet Teistä, kun toimitamme syyskausi alkaa elokuussa!

Parhain terveisin
Eija 

Vertaistuki on arvokasta

Oman tai läheisen sairastumisen kokeneena osaat auttaa toista ihmistä, joka on nyt samankaltaisessa tilanteessa. Vertaistukea voi antaa kasvokkain, puhelimessa tai verkossa. Vertaistuki toteutuu myös ryhmissä ja kursseilla. Vertaistukihenkilönä saat hyvän mielen ja merkityksellisen vapaaehtoistyön lisäksi Sydänliiton tuen: säännölliset tapaamiset toisten vertaistukijoiden kanssa, työnohjauksen sekä virkistäytymistä.

Sydänliiton vertaistukijaksi voi ryhtyä kuka tahansa, jota sydänsairaus on koskettanut, henkilökohtaisesti tai lähipiirissä ja vertaistukea voi PYYTÄÄ kuka tahansa! Tietoa vertaistukijakoulutuksesta Johannalta: johanna.poikajarvi@sydanliitto.fi tai 050 5054384.

Lue lisää

Lämmin kiitos!

Meillä oli jälleen ilo osallistua Pieni Ele-keräykseen Eurovaalien aikaan.
Lämmin kiitos kaikille lipasvahdeille! 

 

 

Sadonkorjuuristeily Ahvenanmaalle

Syksyisellä sadonkorjuuristeilyllä Viking Gabriellalla on mahdollista tutustua  tunnelmalliseen Skördefesten-tapahtumaan ja syksyiseen Ahvenanmaahan 20.9.-22.9.2024

Laiva lähtee Helsingin Katajanokalta 20.9. klo 17.15 ja paluu Helsinkiin 22.9. klo 14.00.
Hytit ovat A4T Seaside standard-hyttejä.

Matkan alustava hinta 358,- Eur/jäsen, 380,- Eur/ei jäsen sisältää:
buffet-illallisen sekä meno- että tulomatkalla
lauantaina aamiaisen sekä sunnuntaina brunssin.
Lisämaksusta kiertoajelu, jonka hinta selviää myöhemmin.

Sitova ilmoittautuminen puhelimitse 044 971 4412, Eija Kaila  9.-11.5. klo 11-16, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoita nimi kuten passissa, kansalaisuus ja syntymäaika.

Vetäjä käsityökerhollemme

Etsimme innokasta vetäjää käsityökerhollemme, joka on alkamassa syyskuussa 2024. Kokoonnumme iltapäivisin klo 13-15 jokaisen kuukauden toisena tiistaina Sydäntalossa Oltermannintiellä. Ota yhteyttä Toiniin puh. 050-5350274!

 

Tule mukaan liikkumaan!

Liikuntaryhmämme  Sydäntalossa ja Personalfysion tiloissa Caloniuksenkadulla Töölössä jäävät kesätauolle toukokuun lopussa. Jatkamme taas syksyllä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@personalfysio.com tai Sari Weiland puh. 040 5365409

Tiedot päivittyvät myös  tapahtumakalenteriin Katso tästä

Vaikka ryhmät voivat olla kauden alkaessa täynnä, kannattaa aina kysyä vapaita paikkoja!

Digikerhon syksy  2024

Jatkamme  digimaailmaan ja mobiililaitteiden sovelluksiin tutustumista syksyllä 2024  joka toinen torstai klo 14.30-16.30 Kampin palvelukeskuksen Broidi-salissa.  Käytössä ovat jokaisen omat laitteet, joilla harjoittelemme tekemällä erilaisia pikkutehtäviä. Etenemme hitaasti, joten tule rohkeasti mukaan ja kysy Sinua askarruttavista digiasioita. Opimme toisiltamme, tyhmiä kysymyksiä ei ole! Jokainen voi ehdottaa käsiteltäviä teemoja.
Syyskauden ensimmäinen tapaaminen on 5.9.2024.

Postitalon sydänpiste

Sydänjärjestöjen palvelupisteeltä saat tietoa ja tukea hyvään elämään sydänsairauden kanssa. Palvelemme ma-to klo 9.00-14.30 osoitteessa HUS Postitalon sydänpoliklinikka Elielinaukio 2G 1krs., Helsinki
Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse 050 513 3212 tai sähköpostitse sydanpiste@sydanliitto.fi

 

Sydänliiton verkkoluennot syksy 2024

Verkkoluentojen seuraaminen on kätevää tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Luennoista tehdään myös tallenne. Rekisteröidy mukaan!

Luentojen ajat

Tulevat tapahtumat
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot