Hyppää sisältöön

Vapaaehtoistyötä tarjolla sydänyhteisössämme

Kiinnostaako toimiminen vapaaehtoisena antoisan sydänterveystyön parissa? Tule mukaan aktiiviseen tekemiseen Helsingin Sydänyhdistykseen!  Meillä on ilo tehdä työtä, joka tukee yli 2000 jäsenemme hyvinvointia ja edistää sydänterveyttä.
Liity joukkoomme!

 

Muutoksia digikerhon maalis-huhtikuun kokoontumisiin:

EI kerhoa to 30.3.2023 , kiirastorstaina 6.4.2023 eikä to 13.4.2023.
Tervetuloa torstaisin 23.3.2023, 20.4.-11.5.2023 ja 25.5.2023!

 

 

Päiväristeily Tallinnaan

Tule mukaan päiväristeilylle Tallinnaan 22.5.2023. Vietämme antoisan päivän  Viking XPRS-laivalla. Matkan aikana kerromme yhdistyksemme toiminnasta ja tapahtumista. Menomatkalla nautimme herkullista, kevyttä salaattia laivan kokoustilassa. Paluumatkalla meitä odottaa laivan päivällisbuffet ruokajuomineen.

Ilmoittaudu

Digikerho kokoontuu torstaisin

Kokoonnumme torstaisin klo 14.30-16.30 Kampin palvelukeskukseen opiskelemaan matkapuhelimien ja tablettien käyttöä. Harjoittelemme omilla laitteillamme tärkeimpien sähköisten palvelujen käyttöä ja oikean tiedon hakemista netistä.  Tapahtumakalenterista löydät tarkemmat tiedot. Tule mukaan oppimaan!

Liikkumaan!

Helsingin Sydänyhdistyksen ja Tapanilan Erän, Erätie 3, Tapanila, kuntosaliryhmän kevätkausi on jo pitkällä. Ryhmä kokoontuu  torstaisin klo 10-11.

Hinta 78 € kausi.
Tunti koostuu alkulämmittelystä, kevennetystä kiertoharjoittelusta ja loppuvenyttelystä.

Vaikka olemme jo aloittaneet, kysy rohkeasti mahdollisia vapaita paikkoja:
Tapanilan Erä puh. 02 91934200 tai Jaakko Kemppinen puh

Pieni ele-keräys – mekin osallistumme

Huhtikuun 2. päivänä on taas eduskuntavaalit. Perinteisesti osallistumme vaalikeräykseen saadaksemme varoja toimintaamme. Hienoa, että niin monet meistä ovat ilmoittautuneet mukaan.

 

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot