Hyppää sisältöön

Kerhotoiminta

Tervetuloa mukaan sydänyhdistyksemme toimintaan! Jatkamme edelleen sydänterveyden edistämistä, elintapaohjausta ja voimavarojen vahvistamista tavoitteena hyvä elämä sairaudesta huolimatta

Toimintaan voivat osallistua kaikki sydänterveydestä kiinnostuneet riippumatta yhdistyksen jäsenyydestä.

Kuntouttava sydänkerho

 

Avoin kaikille. Kokoontuu Hyvinkään Seurakuntakeskuksessa parillisen viikon tiistaina klo 12.00-14.00, Hämeenkatu 16.

Ohjelmassa kuntouttavaa toimintaa; tuolijumppaa, alustuksia, keskustelua, mukavaa yhdessäoloa ja erilaista virkistystoimintaa mm. kesä- ja teatteriretkiä.

KULTTUURIA SYDÄMELLE-kerho

Kulttuuria sydämelle-kerho tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen tekemiseen innostavassa joukossa. Kerho antaa osallistujilleen virikkeitä, voimia ja mielen vireyttä kulttuurista sekä edistää terveyttä.

Oletko halunnut lähteä erilaisiin kulttuuritapahtumiin, mutta kaveri tai rohkeus on puuttunut? Lippujen tilaaminen on hankalaa tms.

Tule mukaan tutustumisretkelle eri kulttuurialojen tapahtumiin, kokemaan uutta, keskustelemaan kuulemastasi ja näkemästäsi.

KERHON KEVÄT JA KESÄKAUSI 2022

Liikuntakerhot

Ulkoliikuntakerhossa lenkkeillään tiistaisin parittomilla viikoilla. Kokoontuminen on kirjaston edessä klo 10. Vetäjänä  toimii Anitta.

Kuntosaliharjoittelu Lepovillassa on ollut tauolla toistaiseksi koronarajoitusten takia.

Kuntosalituntia lukuun ottamatta tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Tervetuloa mukaan yhdessä liikkumaan!