Hyppää sisältöön

c

Tervetuloa Sydänliiton verkkoluennoille

Verkkoluennot ovat Sydänliiton omien sekä vierailevien asiantuntijoiden pitämiä luentoja ajankohtaisista aiheista. Luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, luennolle vaaditaan rekisteröityminen. Luentoja voi seurata omalta tietokoneelta tai älypuhelimelta. Luentotallenne lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla luennon esityksen jälkeen.

Tulevia verkkoluentoja

TIISTAI 11.5. klo 18

Mindfulness- harjoitukset hoivaavat kehoa ja mieltä. Kokeile myös luonnossa.

Rentoutumista ja rauhoittumista voi harjoitella mindfulnessin avulla. Mindfulness-harjoittelulla on suotuisia vaikutuksia unen ja levon laatuun, palautumiseen ja stressin vähentämiseen.

Tule mukaan kuuntelemaan lyhyt esittely Mindfulness-harjoittelusta ja kokeilemaan harjoituksia. Voit kuunnella webinaarin myös puhelimella ulkona liikkuessa. Tervetuloa mukaan.

Harjoituksen vetää mindfulnessohjaaja Anne Kuusisto.

Ilmoittaudu verkkoluennolle

TIISTAI 8.6. klo 18

Liikutaan yhdessä – isot ja pienet

Kesäloman kynnyksellä moni perhe kaipaa ideoita perheen yhteiseen liikuntaan. Miten innostaisin lastani tai lastenlastani liikkumaan? Mistä saisin uusia ideoita perheen ja suvun yhteiseen liikuntaan? Tule mukaan verkkoluennolle saamaan konkreettisia vinkkejä liikuntaan lasten kanssa. Tule löytämään keinoja, jotka voivat kannustaa lastasi liikkumaan. Saat lisää ymmärrystä tekijöistä, jotka innostavat tai jarruttavat lapsen liikkumista. Sinulla vanhempana tai isovanhempana on oiva mahdollisuus vaikuttaa lapsen liikkumiseen.

Luennon pitävät Annukka Alapappila ja Elisa Luomaranta

Ilmoittaudu verkkoluennolle

30.8. klo 18 | Luonnon liikuttava voima – kokeillaan uutta

29.9. klo 18 | Extra: Verenpaine

12.10. klo 18 | Uni

11.11. klo 18 | Extra: Kolesteroli

16.11. klo 18 | Perhe ja suku

Sydänliiton verkkoluennot ja -tapahtumat

Tapahtumakalenterista löydät sydänyhteisön kaikki tulevat verkkotapahtumat. Valitse suodattimista SEMINAARIT JA LUENNOT, niin näet tulevat verkkoluennot.

Haluatko saada lisätietoja? Tilaa Sydänliiton uutiskirje.

Uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haku

Löytynyt 0 tulokset