Hyppää sisältöön

c

Tervetuloa Sydänliiton verkkoluennoille

Verkkoluennot ovat Sydänliiton omien sekä vierailevien asiantuntijoiden pitämiä luentoja ajankohtaisista aiheista. Luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, luennolle vaaditaan rekisteröityminen. Luentoja voi seurata omalta tietokoneelta tai älypuhelimelta. Linkki luentotallenteeseen lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin luennon esityksen jälkeen.

Luonnon liikuttava voima – kokeillaan uutta

Luonto kutsuu meitä kaikkia liikkumaan. Tule kuulemaan liikuntalajeista, jotka vievät sinut elämysmatkalle upeaan suomalaiseen luontoon – vaikkapa melomaan, polkujuoksemaan, pelaamaan frisbeegolfia, geokätköilemään luoliin tai talviuimaan paukkupakkaseen. Lajeista löytyy varmasti sinulle sopiva, oletpa sitten aloittelija, aktiivinen liikunnan harrastaja tai tosi konkari. Saat tietää, missä, miten ja milloin pääset tutustumaan lajeihin käytännössä. Asiantuntijana mukana Suomen Ladusta aikuisliikunnan vastaava Hanna Okkonen.

Tutustu, ihastu ja hurahda– löydä uusi tapa luonnossa liikkumiseen!

Ilmoittaudu verkkoluennolle

Tulevia syksyn verkkoluentoja

29.9. klo 18 | Extra: Verenpaine

ILMOITTAUDU LUENNOLLE TÄSTÄ

 

12.10. klo 18 | Uni

 

11.11. klo 18 | Extra: Kolesteroli

ILMOITTAUDU LUENNOLLE TÄSTÄ

 

16.11. klo 18 | Perhe ja suku

Sydänliiton verkkoluennot ja -tapahtumat

Tapahtumakalenterista löydät sydänyhteisön kaikki tulevat verkkotapahtumat. Valitse suodattimista SEMINAARIT JA LUENNOT, niin näet tulevat verkkoluennot.

Haluatko saada lisätietoja? Tilaa Sydänliiton uutiskirje.

Uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haku

Löytynyt 0 tulokset