Hyppää sisältöön

c

Tervetuloa Sydänliiton verkkoluennoille

Verkkoluennot ovat Sydänliiton omien sekä vierailevien asiantuntijoiden pitämiä luentoja ajankohtaisista aiheista. Luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, luennolle vaaditaan rekisteröityminen. Luentoja voi seurata omalta tietokoneelta tai älypuhelimelta. Linkki luentotallenteeseen lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin automaattisesti luennon esityksen jälkeen.

10 totuutta kolesterolista
11.11. klo 18.00-19.00

Tiedätkö sinä omat kolesteroliarvosi?

Kohonneet kolesteroliarvot ovat verenpaineen ohella suomalaisten yleisimpiä sydänsairauksia aiheuttavia riskitekijöitä.

Lähes 60 prosentilla 30 vuotta täyttäneistä eli yli miljoonalla suomalaisella on kohonnut veren kolesterolipitoisuus. Lähes joka toisella sitä ei ole aiemmin diagnosoitu. Luennolla käydään läpi kolesterolin vaikutuksia ja hoitomahdollisuuksia eri näkökulmista. Alttius korkeisiin kolesteroliarvoihin voi olla myös perinnöllistä.

Tule kuuntelemaan ja saamaan ajankohtaista tietoa!

Luennon asiantuntijoina Sydänliiton ylilääkäri Anna-Mari Hekkala, vieraileva kolesterolin asiantuntija, emeritusprofessori Petri Kovanen sekä ravitsemusasiantuntija Tuija Pusa.

[ Luennon yhteistyökumppaneina Amgen ja Becel ProActiv ]

 

Ilmoittaudu verkkoluennolle

Perhe ja suku yhdessä – mistä hyvä (joulu)mieli syntyy

16.11. klo 18.00-19.00

Vuoden lähestyessä loppuaan on hyvä hetki pysähtyä tärkeiden kysymysten äärelle. Hyvinvointiamme edistää omien arvojemme mukainen elämä.

Useimmat meistä kokevat perheen ja suvun tärkeäksi, mutta yhdessäolo läheisten kanssa on joskus myös haasteellista. Luennolla jaamme vinkkejä hyvää mieltä lisääviin tapoihin viettää yhteistä aikaa. Mikä on tärkeää, kun eri-ikäiset kokoontuvat yhteen? Miten rauhoitumme läsnäoloon ja kohtaamme toisiamme?

Luennon asiantuntijoina Sydänliiton lapsiperheasiantuntija Anne Kuusisto ja terveyden edistämisen koordinaattori Elisa Luomaranta asiantuntija.

Ilmoittautuminen luennolle tulee myöhemmin.

Sydänliiton verkkoluennot ja -tapahtumat

Tapahtumakalenterista löydät sydänyhteisön kaikki tulevat verkkotapahtumat. Valitse suodattimista SEMINAARIT JA LUENNOT, niin näet tulevat verkkoluennot.

Haluatko saada lisätietoja? Tilaa Sydänliiton uutiskirje.

Uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Haku

Löytynyt 0 tulokset