Hyppää sisältöön

c

Tervetuloa Sydänliiton verkkoluennoille

Verkkoluennot ovat Sydänliiton omien sekä vierailevien asiantuntijoiden pitämiä luentoja ajankohtaisista aiheista. Luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, luennolle vaaditaan rekisteröityminen. Luentoja voi seurata omalta tietokoneelta tai älypuhelimelta. Luentotallenne lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla luennon esityksen jälkeen.

Tulevia verkkoluentoja

TORSTAI 4.3. klo 18

Sydämen rytmihäiriöt. Lisälyönti, eteisvärinä, laiska sydän. Miten rytmihäiriöitä tutkitaan ja hoidetaan? Mitä pitäisi tehdä, kun rytmihäiriö yllättää? Verkkoluennon asiantuntijana ylilääkäri Anna-Mari Hekkala.

Ilmoittaudu verkkoluennolle

TIISTAI 9.3. klo 18

Terveellinen ja edullinen ruoka. Tule kuulemaan voiko terveellisen ruokavalion toteuttaa pienemmällä budjetilla. Vinkit käytännön toteutukseen.

Verkkoluennon asiantuntijana Sydänmerkin tuotepäällikkö, kotitalousopettaja Mari Olli.

Ilmoittaudu verkkoluennolle

TORSTAI 25.3. klo 18

Sepelvaltimotauti. Miksi sepelvaltimot sairastuvat? Tule kuuntelemaan, miten sepelvaltimotautia ehkäistään, ja miten jo sairastuneita valtimoita voidaan hoitaa. Verkkoluennon asiantuntijana ylilääkäri Anna-Mari Hekkala.

Ilmoittaudu verkkoluennolle
Sydänliiton verkkoluennot ja -tapahtumat

Tapahtumakalenterista löydät sydänyhteisön kaikki tulevat verkkotapahtumat. Valitse suodattimista SEMINAARIT JA LUENNOT, niin näet tulevat verkkoluennot.

Haluatko saada lisätietoja? Tilaa Sydänliiton uutiskirje.

Uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haku

Löytynyt 0 tulokset