Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaan

Yhdistyksemme tekee työtä sen eteen, että kukaan sydänsairastunut ei jäisi yksin sairautensa kanssa ja että yhä harvempi sairastuisi sydänsairauksiin. Järjestämme monipuolista toimintaa paikallisesti.

Osallistu siten, miten sinulle itselle sopii

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Yhdistys järjestää kesäisin pyöräretkiä viikoittain. Lähtö tapahtuu Kunnantalon parkkialueelta ja retket suuntautuvat eri puolille Ilmajokea. Yleensä pysähdymme jollekin laavulle tai kodalle nauttimaan eväitä ja jutustelemaan.

Talvikautena toimivat erilaiset liikuntaryhmät. Allasryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17.15 – 18.00 uimahalli Poreessa. Mukaan mahtuu 20-30 liikkujaa. Ohjattu kuntosaliryhmä kuntoilee maanantaisin klo 10.00 – 11.00 Ilmajokihallin kuntosalilla. Ryhmään mahtuu 10-15 kuntoilijaa. Ohjaajana toimii Minna Hautamäki. Ryhmiin voi osallistua Seniorikortilla. Keilailuporukka kokoontuu Seinäjoen keilahallilla noin kerran kuukaudessa. Kimppakyytiin pääsee kunnantalolta.

Tarkempaa tietoa ryhmistä ja tapahtumista  saat Ilmajoki-lehden seurapalstalta tai kotisivujen tapahtumakalenterista.

Liity jäseneksi

Jäsenenä olet osa suurta sydänyhteisöä. Jäsenenä tuet paikallista, alueellista ja valtakunnallista sydäntyötä. Järjestämme yhdessä alueemme piirin kanssa toimintaa, tarjoamme mahdollisuuden kokemusten jakamiseen sekä annamme vertaistukea. Liittymällä jäseneksi saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän laadukkaan Sydän-lehden, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa sydänterveydestä.

Liity jäseneksi

Tutustu toimintaan alueellamme

Tapahtumakalenterista näet meidän ja alueemme sydänpiirin järjestämät tapahtumat tällä alueella.

Tutustu tapahtumakalenteriin

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot