Hyppää sisältöön

Tule mukaan Ilmajoen Sydänyhdistyksen toimintaan!

Tervetuloa yhdistyksemme verkkosivuille. Yhdessä alueemme sydänpiirin kanssa tarjoamme tietoa, tukea ja monipuolista toimintaa sydänsairastuneille sekä kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Yhdessäoloa, tietoa ja tukea

Ilmajoen Sydänyhdistys ry toimii jäsentensä  toiminnan perusyksikkönä. Toiminnan päämääränä on edistää kuntalaisten terveitä elämäntapoja ja sydänterveyttä, toimia sydän- ja verisuonitauteja sairastavien hoidon ja kuntoutuksen kehittämiseksi sekä harjoittaa tiedotus-, koulutus- ja julkaisutoimintaa.

Ilmajoen Sydänyhdistys järjestää terveystapahtumia, luento-, neuvonta- ja liikuntatilaisuuksia, retkiä ja välittää asiantuntija-apua.

 

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot