Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydänyhdistyksestä paikallistuntemusta uusien sydäniskurien sijoitteluun

Ilmajoen Sydänyhdistys tekee oman toiminta-alueensa sydänturvallisuuden edistämistä osallistumalla kolmen uuden sydäniskurin ja lämpökaapin sijoittamisen suunnitteluun ja luovuttamiseen uusiin kohteisiin yhdessä Sydän-Suomen alueen kanssa. Sydäniskurit ja lämpökaapit kustantaa Kuortaneen Säästöpankkisäätiö. Sydän-Suomen alue koordinoi hanketta.

Paikkojen valinnan lähtökohtana olivat Sydänturvallinen Suomi https://sydanturvallinensuomi.sydan.fi verkkopalvelu sekä karttapalvelu https://defi.fi . Tarkastelimme etäisyyttä keskustaan ja etsimme kohteita, joissa sydäniskuri toisi laajaan asuinympäristöön sydänturvallisuutta. Katsoimme, ettei lähistöllä olisi toista sydäniskuria. Sydäniskurit asetetaan lämpökaappeihin, jossa ne ovat joka hetki saatavilla.

Saajatahot järjestävät avoimet sydänturvallisuustilaisuudet lähialueen asukkaille ja kaikille kiinnostuneille. Tilaisuudessa opastetaan sydäniskurin toiminta ja käyttö elvyttämisessä ja osallistujat voivat harjoitella iskurin käyttöä. Tilaisuuksissa esitellään myös sydänyhdistyksen monipuolista toimintaa.

Sydänturvallisuustilaisuudet Ilmajoella ovat:

    • Huissin Urheilutalolla la 7.10 klo 13.00 – 15.00
    • Seurantalo Seuralassa to 12.10. klo 18.00 – 20.00
    • Tuomi -Ahon Seurakuntakodilla to 18.1.2024 klo 18.00-20.00

 

Ilmajoen Sydänyhdistyksestä Ritva Palmu ja Huissin Urheilutalolta Matti Koivuluoma

Pojanluoman Seuralassa sydäniskurilaatikoiden sisältöön perehtyivät Tatu KAngas ja Jouko SIltala

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot