Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaan

Yhdistyksemme tekee työtä sen eteen, että kukaan sydänsairastunut ei jäisi yksin sairautensa kanssa ja että yhä harvempi sairastuisi sydänsairauksiin. Järjestämme monipuolista toimintaa paikallisesti.

Osallistu siten, miten sinulle itselle sopii

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat. Yhdistyksemme järjestää jäsenten virkistykseksi mm. matkoja ja erilaisia retkiä sekä paikallisesti että lähialueilla mukaanlukien vaikkapa sokkomatkat. Kesäteatterimatkat ja Päijänne risteilyt ovat olleet suosittuja. Liikunnallisia virkistysmahdollisuuksia tarjoamme ajoittain myöntämällä alennuslippuja kuntosaleille ja uimahalliin. Paikallislehdestä ja tämän kotisivumme Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaiset yksityiskohtaiset tiedot osallistuaksesi näihin kuvattuihin toimintoihin.

Liity jäseneksi

Jäsenenä olet osa suurta sydänyhteisöä. Jäsenenä tuet paikallista, alueellista ja valtakunnallista sydäntyötä. Järjestämme yhdessä alueemme piirin kanssa toimintaa, tarjoamme mahdollisuuden kokemusten jakamiseen sekä annamme vertaistukea. Liittymällä jäseneksi saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän laadukkaan Sydän-lehden, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa sydänterveydestä.

Liity jäseneksi

Tutustu toimintaan alueellamme

Tapahtumakalenterista näet meidän ja alueemme sydänpiirin järjestämät tapahtumat tällä alueella.

Tutustu tapahtumakalenteriin

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot