Hyppää sisältöön

Teatteri matka

3
elo
14.00
Kauhajoki
KUVAUS
Kauhavanseudun sydänyhdistys järjestää Reumayhdistyksen kanssa teatterimatkan Kauhajoelle katsomaan Mies, joka ei osannut sanoa ei -näytelmää la 3.8. klo 14. Teatteripakettiin kuuluu kuljetus, lipun hinta, väliajalla pulla ja kahvi sekä ruokailu Lounasravintola Kotipadassa. Hinta 45 euroa/henkilö.
Tervetuloa mukaan viihtymään!

Mies,joka ei osannu sanoa ei...
Yhdysvalloista koti-Suomeen palaava pastori Aimo Niemi sijoitetaan lapsuutensa maisemiin, keskellä suurta kaupunkia sijaitsevan Kivimäen puutaloalueen avioliittoneuvojaksi. Kaupungin viranomaiset ovat sitä mieltä, että alue tulee pyhän kehityksen nimissä purkaa ja rakentaa sen paikalle lisää betonikolosseja. Tämä yhteiskunnallinen puoli kulkee kokoa ajan parisuhdekommellusten taustalla.



Kauppiaspari Aaltonen on kehityssuunnitelmista mielissään, mutta Kurjen Milla taas vastustaa niitä. Aimo pätyy kirjoittamaan nimensä sekä Aaltosen adressiin betoialueen puolesta, että Kurjen adressiin sitä vastaan. Aimo työskentelee seurakunnan avioliittoneuvojana. Työssään hän kohtaa monenmoisia ihmisiä. Muun muassa naispoliisin, joka kertoo olevansa "se klassinen toinen nainen". Hänen petikumppanikseen paljastuu lopulta eräs liiankin tuttu mieshenkilö.



Sattumusten kautta Aimolle kehittyy Kivimäen suurimman naissankarin maine, joka johtaa erilaisiin huvittaviin kommellukseen koko näytelmän ajan. Todellisuudessa hän kerää rohkeutta koko ajan kosiakseen Millaa, joka myös on rakastunut Aimoon
LISÄTIEDOT
Martti Koivisto 0503213647
JÄRJESTÄJÄ
Kauhavan Seudun Sydänyhdistys Ry
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot