Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaan

Kuusankosken Sydänyhdistys tekee työtä sen eteen, että kukaan sydänsairastunut ei jäisi yksin sairautensa kanssa ja että yhä harvempi sairastuisi sydänsairauksiin. Järjestämme monipuolista toimintaa paikallisesti, mm. retkiä ja matkoja.

Osallistu siten, miten sinulle itselle sopii

Tutustu Kuusankosken Sydänyhdistyksen toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Liity jäseneksi

Jäsenenä olet osa suurta sydänyhteisöä. Jäsenenä tuet paikallista, alueellista ja valtakunnallista sydäntyötä. Järjestämme yhdessä alueemme piirin kanssa toimintaa, tarjoamme mahdollisuuden kokemusten jakamiseen sekä annamme vertaistukea. Liittymällä jäseneksi saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän laadukkaan Sydän-lehden, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa sydänterveydestä.

Liity jäseneksi

Tutustu toimintaan alueellamme

Tapahtumakalenterista näet Kuusankosken Sydänyhdistyksen ja Kymenlaakson  Sydänpiirin järjestämät tapahtumat tällä alueella. Tatahtumista tiedotetaan Kouvolan Sanomien seuratoimintapalstalla sekä Keskiviikko-lehdessä.

Tutustu tapahtumakalenteriin

Kevään 2024 toimintaesite

Uusi toimintaesitteemme on ilmestynyt. Toimintaesite ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja painettu versio postitetaan jäsenille. Esitteestä löydät keväälle suunniteltuja tapahtumia ja tietoa yhdistyksestä.

Tutustu kevään 2024 toimintaan.

TUTUSTU TOIMINTAESITTEESEEN

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot