Hyppää sisältöön
Etusivu / KUNNON KOHENNUSTA KUNTOKORTIN SIIVITTÄMÄNÄ

Poikkeukselliset ajat ovat jatkuneet jo kaksi vuotta. Korona vaikuttaa yhä, mutta kenties parempaan päin ollaan menossa. Nyt jos koskaan, alkakaamme liikkua ainakin luonnossa, edes vähän. Kuntosaleja ja uimahalleja avataan. Joukkuepelit alkanevat tuota pikaa täydellä teholla.

Kunnon kohotus on hyvä alkaa kohtuudella omaa kehoa kuunnellen. Sitä avustamaan ja muistuttumaan on yhdistyksellämme kuntokortti, joka on yksinkertakertainen täyttää. Lomakkeessa on viikot 1-52 (53) ja viikonpäivät lyhennettynä. Laita ruksi sarakkeeseen tai jos haluat seurata, mitä liikuntamuotoa harrastit, voit käyttää lomakkeen alareunassa olevia lyhenteitä. Jo puolen tunnin päivittäinen liikunta auttaa meitä jaksamaan paremmin. Sydän jaksaa paremmin ja mieli seestyy.
Kuntokortit kerätään syyskokoukseen mennessä. Kaikkien palautettujen lomakkeiden kesken arvotaan palkintoja. Liikuntamäärällä tai -lajilla ei ole tässä arvonnassa merkitystä. Palautus tehdään joko Sisko Salolle, os. Pääjärventie 200, 16900 LAMMI tai tuomalla lomake syyskokoukseen. Nyt startataan joko ulos tai sisätiloihin!

Kortin voit saada sihteeri Sisko Salolta, p. 050 329 4854, sisko.salo@outlook.com tai tulostaa tästä.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot