Hyppää sisältöön
Etusivu / Lapuan Sydänyhdistyksen 50 -vuotisjuhlassa ansiomerkin saaneet 18.2.2023

Lapuan Sydänyhdistyksen 50 -vuotisjuhla oli erityisen merkityksellinen helmikuussa, sillä juhlassa palkittiin useita henkilöitä heidän merkityksellisestä avusta sydänyhdistyksen toiminnassa. Yhdistyksen puheenjohtaja korosti juhlapuheessaan palkittujen henkilöiden tärkeää roolia yhdistyksen toiminnan jatkumisessa ja kehittämisessä.

Palkitut henkilöt olivat omistautuneet sydänyhdistyksen tavoitteiden edistämiseen ja tukeneet yhdistyksen toimintaa monin eri tavoin. Heidän ansiostaan sydänyhdistyksen jäsenmäärä oli kasvanut ja yhdistyksen järjestämät tapahtumat olivat saaneet laajaa huomiota paikkakunnalla.

Juhlan kohokohta oli ansiomerkkien jakotilaisuus, jossa yhdistyksen hallitus ojensi jokaiselle palkitulle henkilölle ansiomerkin. Tilaisuus oli tunnelmaltaan lämmin ja juhlava ja se jätti kaikille mukavan ja merkityksellisen muiston.

 

Ansiomerkit 2023

Lapua Sydänyhdistyksen Ansiomerkin saajat vuonna 2023 Kuvassa Norma Mäkynen, Kerttu Linna, Maija-Liisa Palomäki, Antti Raivio, Kaija Toijanniemi ja Leena Ylihärsilä. Kuvasta puuttuu myös ansiomerkin saaneet Seppo Pohjanoksa ja Anne Poskiparta.

 

Sydänyhdistyksen juhlapäivä oli menestys, kiitos vieraiden läsnäolon ja tuesta yhdistyksen toiminnalle. Esiintyjät loivat juhlaan mukavan tunnelman ja viihdyttivät vieraita. Kiitokset myös yhdistyksen jäsenille, joiden tuki mahdollistaa yhdistyksen toiminnan.

Sydänliiton toimijat ovat olleet tärkeä kumppani yhdistykselle ja auttanut meitä saavuttamaan tavoitteemme. Kiitokset yhteistyöstä ja sitoutumisesta sydänterveyden edistämiseen myös eri yhteistyökumppaneille. Toivomme jatkuvaa yhteistyötä tulevaisuudessa. Kiitos vielä kaikille juhlaan osallistuneille!

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot