Hyppää sisältöön
Etusivu / Kevään alkua!

Vanha sanonta on että ”kevät keikkuen tulevi”.

Tänä keväänä sanonta todellakin pitää paikkansa . Talvi ja kesä taistelevat voitosta. Järvet on kylläkin jo päässeet vapaaksi jääkahleista. Eiköhän se kesä pääse voitolle tänäkin vuotena.

Muuttolintuja saapuu pikkuhiljaa ja kevätkukat yrittää urheasti kukkia säitä uhmaten.

Rääkkylän Sydänyhdistyksen talven tapahtumat on saatu päätökseen. Kuntosali vuoroja on tarkoitus jatkaa syksyllä, samoin luentoja ja liikuntatapahtumia ym.

Seuraava isompi tapahtuma on Lääkäri Kiminkisen luento R:län Yläkoulun auditoriossa keskiviikkona 10.05.2023 klo 13:00 alkaen. Aiheena ”Sydänsairauksien ja Diabeteksen yhteiset tekijät ja niiden hoito”. Lopuksi on tarjolla kahvit karjalanpiirakoiden ja munavoin kera hintaan 5,00€.  Tohmajärveläiset tulevat meille vierailulle luentoa kuulemaan.

Osallistutaanpa suurella joukolla kuuntelemaan ja keskustelemaan.

Onhan meillä vielä perinteeksi muodostunut Sydänyhdistyksen ja Rääkkylän kunnan yhdessä järjestämä ulkoliikuntatapahtuma keskiviikkona 31.05.2023 klo 13:00 alkaen.Paikka R:län kk:n Kodan ympäristössä. Lämmitellään aluksi kevyen jumpan tahdissa, käydään kuntoportailla ja pelataan erilaisia ulkopelejä. Nautitaan grillimakkarat ja kahvit lopuksi.

Kesäteatteriretki järjestetää myöskin. Suunniteltiin Ristinteatteria Liperissä.

Tervetuloa kaikille avoimiin Sydänyhdistyksen järjestämiin tapahtumiin!

R:län Sydänyhdistyksen hallitus toivottaa kaikille lämmintä ja leppoisaa kesää!

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot