Hyppää sisältöön

Search

Categories

  • Ei kategorioita

Muotinäytös Sydäntuvalla

Kerhoiltana 3.5.  oli erityinen ilta eli muotinäytös Sydäntuvalla. Mannekiinit olivat omasta porukasta Sari, Marja-Liisa, Pirjo, Kimmo, Heikki ja Altti, kiitos heille kaikille. Vaatteet oli molemmille Riveristä, kengät Valolta sekä laukut Salmiselta. Ulla ja Päivi toimivat juontajina. Tuotteet olivat erittäin värikkäitä, oikein keväistä ja kesäistä muotia. Yleisöä oli paikalla 45 henkilöä, jotka kiinnostuneina seurasivat näytöstä.

Lue artikkeli

Sydänpurjehdus Baltic Princess 18.-19.4.

Perinteinen Sydänpurjehdus 18-19.4.2023 Baltic Princess. Ohjelma ja ilmoittautuminen liitteessä. Kuljetus Raumalta Turun terminaaliin. Sydänpurjehdusohjelma 2023 Rauma

Lue artikkeli

Rauman Seudun Sydänyhdistys Ry

Rauman seudun sydänyhdistys ry toivottaa kaikille rauhaisaa Joulunaikaa ja onnea vuodelle 2023.

Lue artikkeli

Syyskauden avaus Narvilla

Syyskausi avattiin SRK:n kesäkodilla hienossa säässä. 67 henkilöä oli tullut paikalle ja seurustelu oli vilkasta. Keitto, pullakahvit ja grillimakkarat maistui sekä sauna ja uiminen. Pertti Arvela esitti yksinlauluna Meijän dorpp laulun ja sen jälkeen veti yhteislaulua johon osallistuttiinkin innolla. Monesta suusta kuultiin, että oli onnistunut päivä.

Lue artikkeli

Rauman Seminaarin puutarha 4.5.2022

Rauman Seudun Sydänyhdistys vietti kerhoiltaa Rauman Seminaarin puutarhalla 4.5. Puutarha on perustettu jo v.1899, mutta opetus-suunnitelma alkoi v. 1912.  Puutarhuri Marketta Kortelahti piti valaisevan esityksen, että miten Opettajia on koulutettu jo 1900 luvun alussa. Kun he ovat valmistuneet, niin kukin omalla paikkakunnallaan on myöskin opettanut viljelemään kotipuutarhaa ja sen tuotteita omavaraiskäyttöön, mikä oli varsin hyvä […]

Lue artikkeli

Virtuaalimatka Ateenan vanhaan kaupunkiin.

Rauman seudun sydänyhdistys Ry Teimme Lauantaina 12.3.2022  virtuaalisen kävelykierroksen TV:n välityksellä Ateenan vanhassa kaupungissa ja siinä ohessa nautimme kreikkalaista salaattia ja kahvia kakun kanssa. Matka kesti reilu tunnin ja lopuksi sai esittää kysymyksiä.  Meitä oli paikalla 23 henkilöä ja totesimme, että  ehkä tehdään johonkin toiseenkin kohteeseen vastaava matka.

Lue artikkeli

Lapin-Taikaa konsertti

33 henkilöä oli matkassa mukana, kun tehtiin virkistysreissu Porin promenadikeskukseen. Konsertti oli hyvä ja toi monelle muistoja tehdyistä Lapin matkoista. Musiikin lisäksi skriinillä vaihtuivat hienot maisemakuvat.

Lue artikkeli
  • 1
  • 2
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot