Hyppää sisältöön

Löydä oma tukijasi Raumalta

Oletko sairastunut tai sairastuneen läheinen? Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen samankaltaista kokeneen kanssa? Löydä Sydänliiton koulutettu vertaistukihenkilö läheltä tai kaukaa. Hän on vaitiolovelvollinen tavallinen ihminen, joka auttaa samankaltaisessa elämäntilanteessa olevaa.

Rauman kaksi vertaistukihenkilöä Sohvi 044 545 0972  ja Jarmo 040 763 6847 ovat tavattavissa Sydäntuvalla joka kuukauden kolmas torstai klo 12.00 – 14.00  (ei heinä – elokuussa.) Kaikkien vertaistukihenkilöiden yhteystiedot löytyvät haku kentästä.

Etsi vertaistukihenkilö

Etsi sinulle sopivaa vertaistukihenkilöä Hae-toiminnolla. Ilman hakuehtoja näet kaikki vertaistukihenkilöt. Jos rajaat hakua, näet kriteerejäsi parhaiten vastaavan tukihenkilön ylimpänä. Vähennä hakuehtoja, jos tuloksia ei näy. Voit hakea tukihenkilöä myös vain yhdellä hakukriteerillä, esimerkiksi ikä tai sukupuoli. Voit lähettää viestin tukihenkilölle täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Osaan vertaistukijoista voit olla yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Tarinoita ja artikkeleita vertaistuesta
Sydänliitto

Vertaistuki löytyy helposti

Lue artikkeli
Sydänliitto

Anna Rikala: Vain saman kokenut tietää miltä se tuntuu

Lue blogi
Sydänliitto

”Parasta on ihmisten kohtaaminen”

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot