Hyppää sisältöön

Tuusulan Sydänyhdistys ry

Tule mukaan toimintaamme!

Tervetuloa yhdistyksemme verkkosivuille. Yhdessä Sydänliiton ja Sydänliitto Etelä-Suomen Alue ry:n kanssa tarjoamme tietoa, tukea ja monipuolista toimintaa sydänsairastuneille sekä kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Tervetuloa mukaan!

Jos olet kiinnostunut paikallisesta sydäntoiminnasta, tutustu tapahtumakalenterin kautta meidän ja Sydänliitto Etelä-Suomen Alueen järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan. Lähde mukaan ja vaikuta samalla siihen, minkälaista toimintaa järjestämme kaikille kiinnostuneille.

Sydänliitto Etelä-Suomen Alue ry:n ja Tuusulan Sydänyhdistys ry:n yhteinen kevään toimintaesite on postitettu  jäsenille viikolla 3 (15.–21.1.2024)

KEVÄÄN TOIMINTAESITE

Tapahtumakalenterista löytyy kevään tapahtumia. 

TAPAHTUMAKALENTERI

Tietosuojaseloste ryhmien osallistujatietojen keräämisestä löytyy Liity jäseneksi sivustolta

TIETOSUOJASELOSTE

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot